Starity

Friss: A Kingsman 2 munkálatai végre elkezdődtek!

2015. június 12. 08:08   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Matthew Vaughn a napokban exkluzív interjút adott, ahol sokak örömére elmesélte, hogy bizony már javában dolgoznak a folytatáson.

hirdetés
Friss: A Kingsman 2 munkálatai végre elkezdődtek!

Készen állunk még több Kingsman-akcióra? Egy, a Yahoo Movies számára adott exkluzív interjúban Matthew Vaughn elárulta, hogy most már biztosan érkezik folytatása az idén bemutatott, már-már slágerfilmként titulált Kingsman: A titkos szolgálatnak: A jó hír az, hogy most is éppen írok a szomszéd szobában. És ha úgy gondolom, hogy a forgatókönyv elég jó, akkor mi meg is fogjuk csinálni... Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy ez mielőbb megtörténhessen – mondta el a rendező.

Vaughn utalt rá, hogy esetleg egy teljesen új Kingsman-csapat is feltűnne második részben, mely társaságból kitűnne egy újonnan érkező amerikai ügynök személye is. Két évet adott magának a megvalósításra.

A brit rendező egyébiránt híresen idegenkedik a filmes folytatások készítésétől, így ez mindenképpen remek hír a Kingsman rajongóinak. A folytatások, amik általában elkészülnek, nagyjából mindig ugyanarról szólnak, és nem sok értelmük van. Most viszont határozottan szerelemes vagyok a karaktereimbe, s szeretnék újra velük dolgozni. Úgyhogy ezúttal megszegem az engem jellemző szabályt és hajlok a második rész elkészítésére.

A Kingsman: A titkos szolgálat című film június 9-én jött ki az Egyesült Államokban DVD-n és Blu Rayen, a hazai lemezmegjelenés várható időpontja pedig 2015. július 1-je.

Addig is megtekinthető a teljes interjú itt:

Itt pedig a kulisszák mögötti munkát bemutató érdekes kisfilm is:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek