Starity

Kiderült a Duran Duran új albumának címe

2015. június 13. 15:03   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Négy év pihenő után felgyorsultak az események a legendás brit banda körül. Szeptemberben jelenik meg a Duran Duran legújabb stúdióalbuma, amely a Paper Gods címet kapta – árulta el a zenekar a hivatalos Facebook-oldalán.

hirdetés
Kiderült a Duran Duran új albumának címe

Noha az első kislemeznek, a Pressure Offnak eredetileg májusban kellett volna megjelennie, a rajongóknak nincs okuk a pánikra, hiszen rövidesen magát a lemezt is kezükben tarthatják. Emellett a zenekar emailben tudatta a rajongóival, hogy a nyári fesztiválok után önálló turnéra indulnak Nagy-Britanniában és az USA-ban. A brit koncertdátumokat már nyilvánosságra hozták, és június 19-étől az interneten keresztül már jegyeket foglalni is lehet.

A brit turné időpontjai:

November 27.: Manchester Arena, Manchester
November 28.: First Direct Arena, Leeds
November 30.: Motorpoint Arena, Cardiff
December 2.: Brighton Centre, Brighton
December 4.: Genting Arena, Birmingham
December 5.: Metro Radio Arena, Newcastle
December 6.: The SSE Hydro, Glasgow
December 8.: The O2, London
December 9.: Bournemouth International Centre, Bournemouth
December 11.: Capital FM Arena, Nottingham
December 12.: Echo Arena, Liverpool

A négy zenész továbbá azt is elárulta, hogy július 3-án, az O2 Silver Clef Lunchon átvehetik a Spotify Életműdíjat, amellyel közel 37 éves karrierjüket díjazzák.

A Duran Duran 1980-ban lépett színre az újromantikus zenei hullám éllovasaként, és olyan világhírű albumokkal alapozta meg a hírnevét, mint a Rio, a Seven and the Ragged Tiger, a Notorious, az Astronaut és az All You Need Is Now. Karrierjük során tizennégy kislemezük lett listavezető, és több mint 120 millió albumot adtak el világszerte.

John Taylor, a banda egyik alapító tagja és basszusgitárosa más projektjein is rajta tartja a szemét. Június 12-én ellátogatott a Parlamentbe és a miniszterelnök rezidenciájába, ahol Tracey Crouch képviselőnővel felhívták a figyelmet az alkohol- és kábítószer-fogyasztás veszélyeire a brit férfiak egészséghetének keretében. Taylor 1994-ig maga is alkohol- és kokainfüggőséggel küzdött, ám a rehabilitációja óta aktívan harcol korábbi sorstársaiért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek