Starity

Turnéra indul jövőre Vanessa Hudgens

2015. június 13. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyhamar még nem kell búcsút vennie első broadwayes szerepétől a színész-énekesnőnek, ugyanis 2016 és 2017 között Amerika-szerte előadhatják majd a Gigi című musicalt.

hirdetés
Turnéra indul jövőre Vanessa Hudgens
Fotó: Margot Schulman

Június 21-én, vasárnap léphetnek a Neil Simon Theatre színpadára utoljára együtt Vanessa Hudgens, Victoria Clark, Corey Cott, Dee Hoty, Howard McGillin és a Gigi egész stábja, mivel ekkor lezárul a Broadway-előadások sora. Ez viszont még korántsem jelenti azt, hogy többé nem láthatjuk Gigi szerepében az egykori Disney-csillagot. Az április 8-án debütált darabbal ugyanis a 2016/2017-es időszakban turnéra indulnak majd az Egyesült Államokban, de egyelőre csak ennyi információt osztottak meg a nagyérdeművel.

A történet egy fiatal francia lányról, Gigiről szól, és az ő nővé cseperedését követi végig. A Colette regényén alapuló klasszikus musical újradolgozását Heidi Thomas írta, a koreográfiáért Joshua Bergasse volt felelős, a rendezői székben pedig Eric Schaeffer foglalt helyet.

A Gigi egyébként egy jelölést is bezsebelt az idei Tony Awardson, valamint az egyik legnépszerűbb dalt, a The Night They Invented Champagne-t is előadhatta élőben a szereplőgárda a Radio City Music Hallban. A fellépést pedig nem más, mint Vanessa egykori kolléganője és egyik legjobb barátnője, Ashley Tisdale konferálta fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek