Starity

Zendaya leérettségizett

2015. június 15. 11:11   |   Szerző: Kyrus99

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 18 éves Disney-sztár a minap kapta kézhez érettségi bizonyítványát, búcsút intve ezzel a középiskolai éveknek. Zendaya példája követendő, mivel a filmezés és a zene mellett sem hanyagolja a tanulást. És ez még csak a kezdet!

hirdetés

Zendaya érettségi kép
Zendaya Coleman / Instagram

Zendaya Coleman megannyi képpel örvendeztette meg rajongóit, amelyek az érettségi bizonyítványok kiosztásánál készültek. A fiatal lány nem szeretné a véletlenre bízni jövőjét, ezért mindenképpen folytatni kívánja tanulmányait – méghozzá pszichológia szakon.

A fenti képhez a Disney-üdvöske egy rövid gondolatot is megosztott a nagyvilággal:

Egy kis bölcsesség nemcsak a 2015-ben végzőknek, hanem a leendőknek is! Kérlek, ne feledjétek, hogy a tudás az egyik legnagyobb ajándék és kiváltság, amit az élettől kaphattok. És ezt ne vegyétek természetesnek, mert sok embernek nem adatik meg, hogy tanulhasson! Minden hamarosan érettségizőnek üzenem, hogy meg tudjátok csinálni! (Ha nekem sikerült, akkor bárkinek.) Tudom, ez egy hosszú út és sokszor akadnak problémák, akadályok, de ne feledjétek azt a tudást és az erőt, amivel rendelkeztek. Minden szeretetem!

A családján kívül kollégái, barátai is gratulációjukat fejezték ki, Taylor Swifttel az élen:

Torokmetsző leérettségizett, sírtam a büszkeségtől – írta Taylor, utalva a Bad Bloodban való szereplésre. Egyébként az érettségizők között látható egy másik Disney-üdvöske, Olivia Holt is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek