Starity

Második helyen ért célba Patrick Dempsey

2015. június 16. 15:03   |   Szerző: Gajcsi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grace klinika egykori Dr. Derek Shepherdje az egyik legrangosabb autóversenyen vett részt.

hirdetés
Második helyen ért célba Patrick Dempsey
Fotó: Motorsport.com/ACO

Nem titok, hogy Patrick Dempsey imádja az autóversenyzést. Az egykor még szabadidejében versenyző színész mára megszokott induló a rajtrácson; alig egy hónappal ezelőtt a nürburgringi 24 órás futamon vett részt.

Most hétvégén is magára öltötte versenyoverállját, és részt vett a világ egyik legrangosabb versenyén, a Le Mans-i 24 óráson. Dempsey nem először indult, hiszen már 2009-ben Team Seattle csapatával és egy Ferrari F430 GT-vel vágott neki a 24 órás megmérettetésnek. Idén abszolút kedvencként várták Franciaországban, a Dempsey-Proton Racinggel és autójukkal, a Porsche 911 RSR-ral. Dempsey csapattársai a szintén amerikai Patrick Long és a német Marco Seefried voltak.

Az LM GTE AM (Le Mans Grand Tourisme Endurance Amateur) kategóriájában csak egy csapat volt náluk jobb. Az orosz SMP Racing előzte meg a színészt, így a Dempsey-Proton Racing a második helyért járó kupát zsebelhette be a délután folyamán.

Patrick Dempsey és csapata az idei Le Manson | Fotó: Motorsport.com/ACO

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek