Starity

Bar titkai – interjú a szépséggel

2010. szeptember 17. 16:04   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Íme a várva várt Lifestyle-interjú Bar Refaelivel, Izrael – s talán a világ – egyik legszebb szupermodellével, aki többek között Leonardo DiCaprio párja, akivel állítólag már az esküvőre készülődnek.

hirdetés
Bar titkai – interjú a szépséggel

Az interjúban szó esik a Bar karrierjéről, Naomi Campbellhez fűződő barátságáról, és természetesen Leonardo DiCaprioról is.

Teljes kudarccal kezdődött, ugyanis 2 órát váratott magára a Lifestyle riportere, miközben Bar Refaeli már régen a megbeszélt idpontban várt az étteremben, az interjú helyszínén. Amikor a riporter végre befutott, elkezdett magyarázkodni a rendőrökről, valamint a közlekedési dugóról, de a szupermodellt  ez egy cseppet sem érdekelte, inkább süteménnyel kínálta a férfit. Először semmi kis dolgokról kezdtek el beszélgetni, majd amikor megkérdezi a férfi, hogy telt a napja, Bar hirtelen elkomolyodik. „Tudod, ma is csodálatos napom volt… Minden napom az, s meg is fogadtam, hogy amíg élek az lesz. Egy elég hosszú periódust zártam most le az életemben, s elhatároztam, hogy csak a jövőre fogok koncentrálni. Többé nem fogom hagyni, hogy a sajtó hazugságokat terjesszen rólam… De most itt vagyok veled, s készen állok őszintén beszélgetni. Ma már nem tudsz megbántani többé. – mondja még mindig azzal a huncut mosollyal – De nem fogok mindent elárulni, higyjék csak az emberek azt, amit akarnak. Mondhatnak bármit rólam:megházasodtam, kisbabát várok.. az igazságot úgyis csak én és a körülöttem élők tudják, ez pedig a legfontosabb.”

Tudod-e, hogy sokan mondják, hogy csak gazdag emberekkel vagy hajlandó barátkozni?
Ezt már hallottam párszor... de az ilyen jellegű kritikák és megnyilvánulások hidegen hagynak. Az emberek higgyék csak azt, amit akarnak! Senkinek semmi köze se hozzám, se a családomhoz. Szeretném megőrizni továbbra is az én kis privát szférámat a sajtó elől.

Tehát ebből semmi nem igaz?
Nem.

Az sem igaz, hogy baráti szálak fűznek a 38 éves milliárdos Teddy Sagie-hez? Úgy tudom, rengeteg eseményen jelentetek már meg együtt, akár Tel-Avivban, akár Los Angelesben. Az emberek pedig azt pletykálják rólatok, hogy ő szponzorálja készülő cipőkollekciódat és más készülő projekteidet. Ez sem igaz?
Nézd. Teddy az egyik legjobb barátom. Nevetségesnek tartom ezt a feltételezést. Nem foglalkoztatott a pénze eddig sem, és ezután sem fog. Tény, hogy beszállt a készülő projekteimbe, mint szponzor, de szigorúan csak üzleti alapon. Soha nem fogadnék el senkitől sem könyörületpénzt, jobban szeretek a saját lábamon állni.

Szóval nem fogadtál el pénzt tőle?
Mit gondolsz? Döntsd el Te! Mint már mondtam, Teddy fantasztikus ember, nagyon vicces, és őszintén kedvelem őt. Egyszer egyébként kértek már fel hasonlóan vicces szereplésre Vegasban, hogy emeljen egy születésnapi buli színvonalát őrületes mennyiségű összegért.

Mennyire őrületesen magas összegre gondolsz?
Nagyon!

10 ezer dollár? (kb. 2, 2 millió ft)
Több.

Százezer dollár? (kb. 22 millió ft)
(mosolyog)

És…?
Izraelben dolgoztam, szóval nem tudtam elmenni.

Elmentél volna?
Minden bizonnyal igen.

Bar Refaeli egyébként fergeteges portfólióval rendelkezik: reklámozta már P. Diddy parfümeit és a Victoria’s Secretet, volt már a Tommy Hilfiger TV Show háziasszonya, mégis a Sports Illustratednek készített fotóival vált híressé. Töménytelen mennyiségű címlapon szerepelt már az egész világon, az utóbbi időben ő a pletykalapok kedvence, hiszen immár 4 éve Leonardo DiCaprio barátnője.
.
Emlékszel még azokra az időkre, amikor még csak álmodoztál arról, hogy szupermodellé válj? Arra, hogy híres színészekkel és modellekkel együtt bulizhass Hollywoodban?
Álmomban sem gondoltam volna, hogy ez valóban megtörténhet velem. Egy hollywoodi szívtipróval járok már 4 éve… Naomi Campbellel napozok egy jachton nyaranta… Kész őrület! De muszáj a talajon maradnom. Egyszerű családból jöttem, soha nem vágytam egyszerre minderre. Csak szép apránként. Tudtam, hogy a sikerért meg kell dolgozni, és nem bánom azt az utat, amit megtettem idáig. Rengeteg tapasztalatra tettem szert, s az emlék, az mindig benned marad.

A Transformers 3 c. mozifilm direktorai eredetileg téged szerettek volna Megan Fox helyére, végül Rosie Huntigton-Whiteley lett a befutó. Mégis, miért nem vállaltad el a szerepet?
Úgy voltam vele, ha már filmhez adom a nevem, legyen a története eredeti és sokatmondó. A forgatókönyv és a film mentalitása nem illett volna a személyiségemhez, ezért nem vállaltam el.

Tanultál valaha színészetet?
Részt vettem 2–3 drámaórán, aztán úgy döntöttem, mégse járok többet, mert nem tudtak olyat tanítani, amit tényleg szükségesnek tartottam volna a színjátszáshoz. Igazán úttörő és picit talán önfejű is vagyok ebben a tekintetben, de úgy vélem, ezeket a dolgokat nem lehet tanártól elsajátítani. Vagy benned van, vagy nincs. A legnagyobb színészek sem végeztek színészetet vagy jártak drámakurzusokra.

Leo ad neked tippeket, mivel lehetnél jobb színésznő?
Nem, ilyenekről nem beszélünk. A színészetnek ő a mestere, az én területem pedig a divatszakma. Egyébként sem szeretek másokkal szöveget tanulni, nem szeretek segítséget kérni senkitől.

Beszélhetünk Leonardoról és rólad?
Meglátjuk... (nevet)

Mindenki azt szeretné tudni, hogy tényleg összeházasodtok-e…
Hát... ez nem valami érdekfeszítő téma. Nem az az első közös interjúnk, tudtad, hogy nem fogok erre válaszolni... (nevet)

De szeretném megtudni, miért nem beszélsz róla.
Ez magánügy. Hiába mondanék el neked bármit is, másnapra úgyis mindenki tudná. Nincs szükség ennél nagyobb felhajtásra körülöttünk.

Robert Rey, a 90210 dokija azt nyilatkozta nekünk pár héttel ezelőtt, hogy szerinte implantátumaid vannak .
Igen, az anyukám mesélte.

És, vannak?
Jó ég, nincsenek!

Ó, és hogy regáltál erre, mikor ezt meghallottad?
Elgondolkoztam, és azt mondtam anyukámnak, hagyjon békén, mert munka közben vagyok. (mosolyog)

Szóval semmi nem mű rajtad?
Nem. (nevet) A plasztikai sebészetet túl veszélyesnek tartom, inkább egészségesen étkezem, és minden nap futok azért, hogy jó kondiban maradhassak.

De hiszen Ray biztosan állította, hogy implantátumaid vannak.
Ez hülyeség! Nézd csak meg a képeket! 16–17 éves koromig semmi mellem nem volt, aztán hirtelen nőni kezdtek. Minden természetes rajtam, s ugyanolyan, mint amikor még tini votlam – a különbség az, hogy már felnőttem.

Igen, felnőttél.Szóval, ha leközelebb alálkozok Rayjel, mit mondjak neki?
Azt, hogy kapja be! És kívánom az összes féltékeny és önbizalomhiányos embernek, hogy békéljenek meg önmagukkal.

Tényleg olyan jóban vagy Naomi Campbellel, mint azt a pletykalapok beállítják?
Kivételesen igazat írnak az újságok. Naomival idén nyáron egy hetet töltöttünk együtt Szardínia szigetén, fantasztikus volt! Igazán remek ember és gyönyörű nő – mindenki számára példakép. Persze, én is egy teljesen átlagos ember vagyok, pláne, ha egy hírességgel találkozom. Nekem is elkezd dobogni a szívem és izzadni a tenyerem. Össze-vissza beszélek és néha ez elég kellemetlen. (nevet)

…pedig azt mondják Naomiról, nem valami barátságos ember.
De az! Ha 5 percet eltöltesz egy hírességgel, meglátod te is, mennyire valóságosak és mindennapiak. Amikor legutóbb Izraelben voltam, Nadallal és Fedrarral teniszeztem, az anyukám persze őrjöngött, hogy őt miért nem viszem magammal. Megígértette velem, hogy mindenképpen kérek tőlük autogramot, de rém kellemetlen volt, mert számomra ők is ugyanolyan emberek, mint bárki más.

Végül kértél tőlük autogramot?
Először ők kértek, aztán én! (nevet)

Igazán?
Igen. Miután lejátszottuk a jótékonysági meccset Nadallal, beszélgettem vele egy picit, és megkérdezte tőlem, csinálhat-e velem egy közös fotót. Én pedig teljesen megrémültem és elcsodálkoztam: nem hittem volna, hogy ő tudja, hogy én ki vagyok! Annyira izgultam, mesés volt! Naomival például napokat töltöttünk együtt, szóval nem izgultam, mikor már hatodjára ment el előttem, ma már úgy viszonyulok hozzá is, mint bárki máshoz.

És miről beszélgettek Naomival?
Mindenről. A divatvilágról... az életéről, az én életemről… Nagyon közvetlen, és nyíltan beszélhetek vele bármiről.

Megütött már?Nem őrült egy picit?
(nevet) Nem, dehogyis! Csodálom őt, ő egy fantasztikus nő.

Mindezek ellenére, tervezed, hogy valaha visszavonulsz? (Az izraeli média nagyon rossz kapcsolatban van Barral, paparazzók követik mindenfelé, és napi 2–3 napilap címoldalán ő szerepel).
Talán, de biztos vagyok benne, hogy egy idő után úgyis visszatérnék.(mosolyog) Egyszer lent, egyszer fent. Az élet már csak ilyen. Az emberek szeretnek mások életéből példát meríteni, majd azt követni. Ha az a példakép most én vagyok, nem ellenkezem. Mindig lesz egy híres színész, egy gyönyörű topmodell, vagy egy fiúcsapat, akik elbűvölik a világot, s a világ is kicsit beléjük eshet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek