Starity

Bevadult a Gettómilliomos sztárja

2010. szeptember 17. 16:04   |   Szerző: agicaa9412

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Freida Pinto, a Gettómilliomosból ismert színésznő, általában a drámai és a dívaszerepeket kapja meg, de legújabb fotósorozatában nem a finom, hanem a nagyon vad oldalát mutatja meg.

hirdetés
Bevadult a Gettómilliomos sztárja

A szépséget a GQ magazin fotózta, miközben a szexi színésznő egy gránátalmát „gyilkol” egy késsel. Természetesen Feida Pinto a kegyetlenséget nem szokta gyakorolni, inkább a finom, nőies oldalát szereti megmutatni,  de úgy érzi: szükség van a határozottságra és a vadságra is, az intim pillanatok és a hétköznapok folyamán bármikor.

A színésznőnek a Gettómilliomos sikerének köszönhetően nincs egy szabad perce sem, hisz kapja a jobbnál jobb szerepeket. Hamarosan bemutatják a Miral című filmet, melyben egy palesztin félárva lányt alakít, nem sokkal később pedig mozikba kerül Woody Allen legújabb, You Will Meet a Tall Dark Stranger című filmje, melyben Anthony Hopkinsszal, Antonio Banderasszal és Naomi Wattsszal játszik.

Freida nemcsak a szakmai tudásával keltette fel az emberek érdeklődését, hanem szexi külsejével is. A világ 100 legszebb nője között a 10. helyre került.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek