Starity

Jön a Demóna folytatása!

2015. június 16. 21:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney megerősítette, hogy az Angelina Jolie főszereplésével forgatott, nagy sikert aratott mesefilm folytatást kap.

hirdetés
Jön a Demóna folytatása!

A világszerte 760 millió dollárt forgalmazó tündérmese folytatásának forgatókönyvén már gőzerőkkel dolgozik Linda Woolverton, akinek a nevéhez fűződik az előző történet megírása is. A legfrissebb hírek szerint pedig maga Angelina Jolie is részt vesz az előkészületekben, ami nem meglepő, mivel az ötlet az ő fejében fogant meg, de azt egyelőre nem erősítették meg, hogy újra magára ölti-e Demóna szerepét a hatgyermekes színésznő.

Nem ez lenne az első alkalom, hogy visszautasítja, hogy folytatásban szerepeljen: noha két alkalommal is Lara Croft bőrébe bújt, azt már elutasította, hogy a Salt vagy a Wanted második részében is megjelenjen. A rajongók bizonyára csalódottak lennének, ha nem kedvencüket látnák a főszerepben, mindenesetre jó hír, hogy a Maleficent producere, Joe Roth is támogatja a folytatás gondolatát.

A Disney-nek mostanság igencsak bejött a számítása a tündérmesékkel, mivel a Kenneth Branaugh által készített Hamupipőke is hatalmas sikert aratott a jegypénztáraknál, így várhatóan a Demóna folytatása is nagyot tarol majd.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek