Starity

Még idén stúdióba vonul a Black Veil Brides

2015. június 17. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly októberben került az üzletek polcaira az Andy Biersack vezette Black Veil Brides negyedik stúdióalbuma, az énekes pedig máris azt pedzegeti, hogy még idén megkezdik az új lemez munkálatait.

hirdetés
Még idén stúdióba vonul a Black Veil Brides

Az Andy Biersack vezette öttagú formáció legújabb, saját magáról elnevezett stúdióalbumának megjelenése óta még nem egészen egy év telt el, a frontember azonban legutóbbi interjújában bejelentette, hogy még idén szeretnék megkezdeni az ötödik korong munkálatait.

Egyelőre folytatjuk a legutóbbi lemezünk népszerűsító turnéját, aztán hazamegyünk és valamikor télen megkezdjük az új lemez munkálatait. A Warped Tour befejeztével – ami egyébként nagyon izgalmas – talán megcsinálunk még egy turnét, és még év vége előtt visszatérünk Londonba. Utána kiveszünk néhány hónap szabadságot, és talán elkezdünk dolgozni az új albumon. Nagyon szeretünk új albumot írni, szórakoztatónak találjuk. Minden alkalommal arra gondolunk közben, hogy ezután kiveszünk pár év pihenőt, aztán hat hónap elteltével arra jutunk, hogy mégiscsak vissza kéne menni a stúdióba és új zenét írni – nyilatkozta Andy a Download fesztiválon Mike James riporternek.

A zenekar egyébként október végéig az Egyesült Államokban turnézik, és majd csak azt követően várható, hogy visszatérnek Európába. A fellépések mellett ugyan nagyon kevés szabadidejük van, azonban a rajongók legnagyobb örömére hamarosan azok is belpillantást nyerhetnek abba, milyen egy vérbeli BVB-koncert, akik a kanapéjuk kényelméből szeretnék látni Andyéket, ugyanis július 10-én kerül az üzletek polcaira Alive And Burning címre keresztelt koncert DVD-jük.

Az örömbe sajnos üröm is vegyül, ugyanis a zenekar jó barátját, Chris Holley technikust gyászolja, aki hétfőn hunyt el váratlanul. 

 

A photo posted by Andy Biersack (@andybvb) on

Nincsenek rá szavak, amikkel ki tudnám fejezni a szomorúságot, amit a barátom és testvérem, a szép és kedves Chris Holley halála hozott az életembe... Chris csupán rövid ideig dolgozott nálunk gitártechnikusként, de az alatt a rövid idő alatt az egyik legjobb barátomat találtam meg benne. Az egyik legőszintébb és legszenvedélyesebb embert ismertem meg a személyében, ezért nem nehéz megérteni, miért is érintett meg oly sok mindenkit. És bár nem érzem képesnek magam arra, hogy megosszam veletek ezt a hírt, mégis úgy gondoltuk, hogy az internet fénykorában ez a legjobb módja annak, hogy e csodálatos ember előtt tisztelegjünk. Tudom, elcsépeltnek hangzik, de Chris az egyike azon embereknek, akik örökké hiányozni fognak. Előző éjjel álmában hunyt el, miközben Los Angelesbe érkezett, ez az egyetlen információ, ami jelenleg a rendelkezésünkre áll, és mindenkit arra kérünk, hogy tartsa tiszteletben a hivatalos halottkémi jelentésre váró családtagok és barátok nyugalmát. Egy zenészt, egy barátot és egy igaz testvért veszítettünk el. Nagyon szeretlek, Chris. Éljenek a magas srácok mindörökké – olvashatóak Andy szavai az Instagramon egy kép kíséretében.

 

A photo posted by ☆Ashley Purdy☆ (@ashleypurdyinc) on

A gitártechnikusom, barátom, bulizós cimborám és a BVB-család tagja ma reggel hunyt el álmában. Igazán sokkoló a világturné őrülete közepette elviselni ezt. Ez az egy most érted van. Szeretlek, tesó, nyugodj békében! – emlékezett Ashley Purdy basszusgitáros is egy fényképpel.

 

A video posted by Jake Pitts (@jakepittsbvb) on

Kifogytam a szavakból. Az élet nagyon különös. Tegnap még együtt voltunk, ma pedig elment, de sosem fogunk elfelejteni, Chris! Őszintén nagyon sajnálom Chris Holley családját és barátait, és mindazokat, akik közelebb álltak hozzá, mint én. Nagyszerű fickó volt, fantasztikus barát, egy igazán telehtséges zenész, és ő volt az oka annak, hogy a gitárjaim mindig a toppon voltak, mind a dallamot és hangzásvilágot tekintve minden fellépésen, ahol játszottunk. Köszönök szépen mindent, haver, nagyon fogsz hiányozni! – írta Jake Pitts gitáros.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek