Starity

Közelgő turnéjáról mesélt az In This Moment

2015. június 17. 21:09   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az In This Moment frontasszonya, Maria Brink és Chris Howorth gitáros a közelmúltban adtak interjút a Loudwire magazin munkatársának, melynek keretein belül a duó szót ejtett a legújabb albumról, a Black Widow-ról és a közelgő turnéról, melyen a Papa Roachot és a Five Finger Death Punchot kísérik.

hirdetés
Közelgő turnéjáról mesélt az In This Moment

– Először is gratulálni szeretnék a legutóbbi album sikereihez.

Maria Brink: Köszönjük szépen. Ez nagyon izgalmas.

– Ha jól tudom, már mindenetek megvan ahhoz, hogy működjön a színpadi előadás. Szereztetek táncosokat is. Annyira mókásnak tűnik ez az egész, és ti is igazán jól érzitek magatokat ott fent a színpadon.

MB: Ez tényleg így van. Ez mindaz, amiről egy lány álmodik. Színpadias az egész: a jelmezek, a táncosok, a vér…

Chris Howorth: Ez minden lány álma. (nevet)

– Maria, a metalzene legdögösebb nőinek egyikeként tündökölsz a címlapokon. Milyen érzéseid vannak ezzel kapcsolatban és hogyan éled ezt meg? Nem zavar téged?

MB: Mint már korábban is mondtam: csak egy csinos pofival az ember nem jut el messzire. Az egész arról szól, hogy mindegy, mi van a művészet mögött, mi az üzenete és miről szól a zene, vagy épp mi a célja. Azt hiszem, ez sokkal többről kell, hogy szóljon, ezért teszem, amit teszek. A sajtó az sajtó. Ha túl sokat foglalkoznak a külsőségekkel, az végül kicsit bosszantóvá válik, nem igaz Chris?

CH: Igen.

– Chris csini pofija egészen messze vitte őt.

CH: Az embereket mindig csak a külcsín érdekli. Ilyeneket kérdeznek: „Miért vagy ennyire csinos? Mitől vagy ilyen dögös? Hogy csinálod?”

MB: Eléggé elkezdtek eltérni ezektől a dolgoktól, nem gondolod? Korábban minden csak erről szólt. Az utóbbi időben ez már változni látszik, ami nagyszerű.

– Ti, srácok már számos fesztiválon megfordultatok világszerte. Mitől nagyszerű egy olyan fesztivál, mint a Rock On The Range?

CH: A Rock On The Range kifejezetten azért olyan jó, mert otthon, az Egyesült Államokban van. Olyan hatalmas. Három éve kezdtünk fesztiválozni, akkor még a Jager színpadot hódíthattuk meg. Aztán a következő évben megkaptuk a második legnagyobb színpadot, ami hatalmas előrelépést jelentett számunkra. Most pedig mi vagyunk a fő szám, ami igazán megtisztelő és hatalmas dolog nekünk. Már hónapok óta erről a turnéról beszéltünk, hogy ez mekkora lépés a karrierünkben. Folyamatosan lépkedünk fel a ranglétrán és már a nagyszínpadokon játszhatunk. Ez őrületes! Klasszul érezzük magunkat miatta.

MB: Olyanok vagyunk, mint a teknősbéka. Lassú és egyenletes tempóban haladunk. Mondanom sem kell, mi zajlik manapság a világban. Csak belenézel a hírekbe és csupa rossz dolgot látsz. Azt hiszem, amikor idegen emberek jönnek össze csak a zene miatt, hogy együtt szórakozzanak, az mindennél szebb.

– Apropó turnék: nemsokára a Five Finger Death Punchcsal és a Papa Roachcsal fogtok zenélni...

MB: Igen, már izgatottan várjuk.

– Nemrégiben készítettél egy közös dalt Jacoby Shadixszel. Beszéljünk kicsit erről!

MB: Abszolút. Ez a Gravity volt, amihez készítettünk egy számunkra is izgalmas videót. Közben meg megy a susmus, hogy talán építünk egy turnét a dal köré, de nem tudom. Imádjuk a Five Fingert, imádjuk a Papa Roachot és izgatottan várjuk a közös munkát. Mi mind barátok vagyunk, aréna koncertek jönnek, csodálatos lesz!

CH: Ez igazán nagyszabású, talán túlságosan is, a felhozatal pedig nagyszerű. És nem látom be, hogy az emberek miért ne akarnának részt venni rajta.

– Turnéztatok már korábban a Five Finger Death Punchcsal. Úgy érzem, ez már jó régen volt.

MB: Így volt. Turnéztunk már másokkal is, de minden bizonnyal a FFDP volt az egyik olyan zenekar, akik által rengeteg új rajongóra tettünk szert, csak mert láttak minket fellépni velük. Rengeteg visszajelzést kaptunk.

CH: Utána még évekig hallgattuk, hogy a rajongók a FFDP turnéján láttak minket. Ez már jó ideje volt, jó újra összeállni. Annyira izgatottak vagyunk.

MB: Király, hogy újra együtt zenélhetünk.

– Az új albumotokon Kevin Churkóval dolgoztatok együtt Vegasban. Milyen volt az együttműködés vele?

MB: Ő egy igazi férfi. Művészileg, zeneileg, emberileg ő kiváló, aki ott segít, ahol szükség van rá. Az őrület határán. Biztonságot nyújt, klassz srác.

CH: Ő a mi jó barátunk. Szinte már családtag ezen a ponton.

MB: Része a zenekarnak, de tényleg.

CH: Nem tudjuk elképzelni, hogy bármit is csináljunk nélküle. Ami igazán király ezen a turnén, hogy Kevin dolgozott a FFDP albumán, a Papa Roach legutóbbi lemezén és Ozzyén is. Ez olyan, mintha Churko fesztiválja lenne. Ha Ozzy is a fellépők között lenne, át is kellene nevezni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek