Starity

A Tokio Hotel megtöri a csendet

2015. június 19. 10:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A német popbanda szeptemberben tér vissza Mexikóba, hogy három nagyvárosban egy-egy koncerttel örvendeztesse meg az ottani rajongóit. Terveikről és a körülöttük lévő változásokról adtak mini interjút.

hirdetés
A Tokio Hotel megtöri a csendet

A Tokio Hotel legutóbbi albuma, a Kings of Suburbia 2014 októberében jelent meg. Azóta a fiúk túlvannak egy rövid európai turnén, július végén pedig az amerikai kontinenst járják be egy közel egy hónapos körút keretében, melynek során több amerikai nagyvárosban és a legnagyobb latin-amerikai fővárosokban lépnek majd fel. A mexikói miniturné szeptember 1-jén, a Kaulitz-ikrek születésnapján indul Mexikóvárosban. Legutóbbi interjújukban visszatérésükről és terveikről meséltek.

Öt évre eltüntetek a nyilvánosság elől [2009 és 2014 között pihenőt tartottak] – miért?

Tom Kaulitz: Kellett egy kis pihenő, mert olyan hosszú ideig zenéltünk egyfolytában. Folyton utaztunk, szóval úgy döntöttünk, hogy kicsit leállunk és közben majd elválik, milyen zenét akarunk készíteni, mi az, ami inspirálhatna minket.

Bill Kaulitz: Tommal az Egyesült Államokba költöztünk, hogy egy kis nyugalmat találjunk, aztán lassan visszatértünk a stúdióba, hogy elkezdjünk dolgozni az új albumunkon. Úgy érzem, hogy csak arra volt szükségünk, hogy egy lélegzetvételnyi szünethez jussunk, hogy megtaláljuk az energiát és a kedvet, hogy visszatérjünk a színpadra és elégedettek legyünk a zenével.

Miért változtattál a külsődön ilyen radikális módon?

Bill: Azt hiszem, ez olyan dolog, ami csak megtörténik, igazán nem így terveztem. Minden nap érzem a változást, mert minden nap tanulunk valami újat, és ugyanez van a divattal és mindennel. Inspirációt kapsz mindenhonnan, látod az embereket, és minden nap egy kicsit megváltozol. Olyan természetes ez, mint a zene. Szeretünk játszani a vizuális megjelenésünkkel a videóinkban és a koncertjeinken, például a világítással, a jelmezekkel és a divattal. A zene inspirálja a külsőt és fordítva.

Tom: Mivel Billt nőnek nézték, ezért nagy átalakításon esett át és levágatta a haját.

Hogyan ünneplitek majd a 26. születésnapotokat?

Bill: Nagyszerű dolog, hogy mind együtt leszünk, így az egész bandával fogunk ünnepelni, a stábbal és természetesen a rajongókkal a koncert során. Talán készítenek nekünk valamit, valami nagy meglepetést. (nevet) Igazán szeretjük a gyémántokat, szóval feldobálhatnának gyémántokat a színpadra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek