Starity

Dobó Ági álma darabokra tört

2010. szeptember 17. 17:05   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei Miss World Hungarynak választott Dobó Ágnes egy sérülés miatt nem válthatja valóra álmát. A Miss World versenyre helyette Kaló Jennifer megy.

hirdetés
Dobó Ági álma darabokra tört

Dobó Ágnes csuklója szilánkosra tört. Vele együtt pedig a legnagyobb álma is. Miss World Hungary hétfőn este a saját kanapéjáról esett le olyan szerencsétlenül, hogy a baleseti sebészeten kötöttek ki. Ám csak a fájdalom csillapodtával jött rá, hogy a jobb karján éktelenkedő gipsz valójában a világszépe cím lehetőségét vette tőle.

Ági fél éve készült arra, hogy Kínában a világ 120 legszebb lánya között álljon színpadra, ám a csuklótörés miatt képtelen részt venni a felkészítő táboron, ahová két hét múlva kellene kiutaznia.

Ági második udvarhölgye, Kaló Jennifer annak idején azt nyilatkozta, nagyon örül a kis koronának, de valójában ő is a Miss World Hungary címre pályázott. Jennifert sokként érte, amikor megtudta, hogy Ági szerencsétlensége folytán most az ő álma vált valóra, vagyis ő utazhat Kínába a világ 120 legszebb lányával.

Jennifernek két hete van, hogy felkészüljön a versenyre. Addig szeretne néhány angolórát venni, meg kell tanulnia egy tánckoreográfiát, és testileg-lelkileg formába hoznia magát a nagy megmérettetésre.

Amíg Jennifer gőzerővel készül a hirtelen kapott lehetőségre, Ági vidékre utazik a szüleihez, ahol megpróbálja feldolgozni a történteket. Igyekszik csak a szépre emlékezni, és optimistán tekinteni a jövőbe. A szépségiparral pedig egyelőre felhagy, és inkább a továbbtanulásra koncentrál.  

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek