Starity

Matthew Fox a túlélésért küzd új filmjében

2015. június 19. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Extinction című sci-fi-horrorban láthatjuk viszont hamarosan a 48 éves színészt.

hirdetés
Matthew Fox a túlélésért küzd új filmjében

A zombiapokalipszis kitörte után kilenc évig egy elhagyatott kisvárosban, Harmonyben élt elzárkózva Patrick (Matthew Fox), Jack (Jeffrey Donovan) és lánya, Lu (Quinn McColgan). Az idő múlásával pedig végre úgy tűnik, hogy a zord időjárás miatt az élőhalottak már nem jelentenek veszélyt, így túlélőink kezdenek előmerészkedni.

Ám amikor egy nap Patrick útra kel, hogy élelmet szerezzen, azzal a szörnyű ténnyel kell szembenéznie, hogy a zombik mégis túlélték a telet, mi több, valami sokkal félelmetesebbé fejlődtek. Vajon sikerül túlélniük a még életben maradtaknak egy újabb apokalipszist?

Fox, Donovan és McColgan mellett feltűnik majd még a filmben Valeria Vereau, Clara Lago, Eduardo Fedriani, Matt Devere, Alex Hafner, Jeremy Wheeler, Katharine Bubbear, Julio Perillán, Emília Gresicki, Adam Zambryzcki és a magyar származású Bordán Lili, valamint Bene Orsolya is.

A rendezői székben Miguel Ángel Vivas foglalt helyet, aki Alberto Marini segítségével írta meg a forgatókönyvet, Juan de Dios Garduño Y pese a todo című regénye alapján. A forgatás helyszínéül Spanyolország és Magyarország szolgált, így az egyesült államokbeli július 31-ei limitált bemutató után augusztus 14-én, Spanyolországban zajlik majd le a hivatalos premier.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek