Starity

A Doctor Who sztárjával randizik Harry herceg?

2015. június 20. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jenna Colemannel hozták szóba a brit királyi család 30 éves tagját, ugyanis meghitt beszélgetés közepette kapták őket lencsevégre.

hirdetés
A Doctor Who sztárjával randizik Harry herceg?

A szingli Harry herceget előszeretettel hozzák szóba ismert hölgyekkel, a média legújabb „áldozata” pedig a népszerű brit sorozat, a Doctor Who Clara Oswaldja. A pletykák akkor indultak útnak, amikor az ascoti Coworth Parkban megrendezett Audi Polo Challenge-ön együtt kapták őket lencsevégre, amint bensőséges csevejt folytattak.

Azóta számos informátor nyilatkozott kettejükről magazinoknak és weboldalaknak, így kiderült, hogy már régebb óta ismerik egymást, tehát nem ez volt az első alkalom, hogy beszédbe elegyedtek. Továbbá több szemtanú is megosztotta a nagyvilággal, hogy nem egy alkalommal látták már őket kettesben.

Nagyon szorosnak tűnt a kapcsolatuk. Harry nagyon örült, hogy Jenna el tudott jönni. Sokat nevettek és nagyon úgy tűnik, mintha teljesen egymásba lennének habarodva – árulta el egy forrás az Us Weeklynek, aki június 4-én, a Chelsea-ben található Jak nevű bárban látta őket.

Egy újabb bennfentes azonban azt állítja, hogy bár közeli kapcsolat alakult ki közöttük, nem áll szándékukban elkötelezni magukat egymás iránt, mivel sűrű időbeosztásuk miatt lehetetlen lenne fenntartaniuk egy komoly kapcsolatot. Harry hamarosan Dél-Afrikába megy, Jenna pedig az Egyesült Államokban fogja forgatni a Doctor Who-t. De most csak élvezik egymás társaságát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek