Starity

Kiszivárgott Selena Gomez új dala

2015. június 21. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tervezettnél előbb felkerült az internetre az A$AP Rockyval közösen készített Good For You.

hirdetés
Kiszivárgott Selena Gomez új dala
Fotó: Adidas

Már hetek óta tűkön ülve várják a rajongók Selena Gomez vadonatúj dalát, a Good For You-t és a hozzá forgatott videoklipet, ami nem is csoda, hiszen az énekes-színésznő folyamatosan posztol képeket és videókat, melyek csak még jobban felcsigázzák a fanokat. A kisfilm és szám premierjét is június 22-ére tervezte az egykori Disney-üdvöske és csapata, számításaikat azonban néhány ügyes hacker áthúzta, ugyanis a mai napon az interneten landolt a dal, így a mai nap Sel hivatalos csatornájára is felkerült a szám.

Ahogy az már korábban kiderült, valóban közreműködik benne A$AP Rocky, és a hangzásvilága is merőben eltér Selena eddig megszokott stílusától. A lassú és érzelmes dal szövegét Justin Tranterrel és Julia Michaelsszel írta a 22 éves tehetség, és nagy valószínűséggel egy egyszerű, letisztult és kissé fülledt hangulatú videoklip érkezik majd hozzá holnap, amit egyébként Sophie Muller rendezett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek