Starity

Fülöp herceg bőrébe bújhat Matt Smith

2015. június 21. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy új netflixes sorozatban, a The Crownban kapott szerepet a Doctor Who sztárja.

hirdetés
Fülöp herceg bőrébe bújhat Matt Smith
Fotó: Chris McAndrew

Temérdek rajongóra tett szert Matt Smith, amikor 2010-ben leváltotta David Tennantöt a kultikus brit szériában, ami hazánkban a Ki vagy, Doki? címen fut. A 32 éves színész közel négy évig utazgathatott a TARDIS-szal, azóta pedig szerepet vállalt a Terminátor: Genesis, a Patient Zero és a Pride and Prejudice and Zombies című filmekben, rövidesen azonban ismét visszatér a sorozatok világába.

Övé lett ugyanis a Netflix egyik új produkciójában, a The Crownban Fülöp edinburgh-i herceg szerepe. A széria II. Erzsébet angol királynő életét meséli majd el, akit Claire Foy kelthet életre. Mellettük pedig jelentős szerepben tűnik még fel John Lithgow is, aki nem más, mint Winston Churchill bőrébe bújhat bele.

A forgatókönyvet Peter Morgan írja, a rendezői feladatokat pedig Stephen Daldry, Philip Martin és Julian Jarrold látják majd el. Érdekesség, hogy a Morgan rendezésében készült 2006-os A királynő című film egy Oscar-díjat is hozott a főszereplő Helen Mirrennek, aki ezt követően a The Audience című darabban is magára ölthette II. Erzsébet szerepét, amellyel pedig egy Tonyt is nyert. Így tehát nagy valószínűséggel a The Crownnal sem fog mellélőni a rendező és garantált lesz a siker.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek