Starity

Gregg Sulkinnal randizik Bella Thorne!

2015. június 23. 17:05   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb sztárpár Hollywoodban! Ezúttal az Indul a risza! sztárja és a Faking it szívtiprója jött össze.

hirdetés

Újabb sztárpár a színen! Az Indul a risza! című sorozat által ismerté vált Bella Thorne és a Faking It, valamint a Varázslók a Waverly helyből színésze, Gregg Sulkin egymásra talált. A két sztár már régóta jó barátok voltak, de már egy ideje forrott köztük a levegő.

Az utóbbi időben rengeteg közös fotót poszoltak az Instagramra, és Gregg rengetegszer szinte már ajnározta a színésznőt, egyszer például a következő bejegyzéssel adta a világ tudtára, hogy mennyire büszke Thorne-ra:

Büszke vagyok rád, Bella. Eltekintve attól, hogy természetadta tehetséggel rendelkezel, elmondhatatlanul szép és nagyon ügyes vagy, bebizonyítottad, hogy a kemény munka kifizetődő. Ilyen jó teljesítményt. Megérdemelsz mindet. És utóirat: Csak még jobbá tetted a Scream franchise-t.

Sulkin apák napja alkalmából hazalátogatott szüleihez, és a fiatal színésznőt is magával vitte, továbbá a MuchMusic Video Awardsra is együtt érkeztek, ahol számos ölelgetős, boldog fotó készült róluk.

Egy bennfentes így nyilatkozott: Bella és Greg nagyon közel kerültek egymáshoz. Lassan alakultak a dolgok, de az elmúlt hónapokban kialakult köztük valami. Törődnek egymással.

 

A photo posted by BELLA (@bellathorne) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek