Starity

Megvan Adam Lambert harmadik top 10-es albuma

2015. június 24. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert harmadik nagylemeze teljesítette az elvárásokat, és a Billboard Hot 200 listáján a top 10-ben debütált az elsőhetes eladások után.

hirdetés
Megvan Adam Lambert harmadik top 10-es albuma
Fotó: Billboard

Taylor Swift első helyezett lemeze, a 1989 hetekig vezette a Billboard listáját, most azonban visszacsúszott a második helyre, ugyanis 45 év várakozás után James Taylor elfoglalta az előkelő vezető pozíciót Before This World albumával.

Mindeközben Adam Lambert megszerezte harmadik top 10-es albumát a The Original High-jal, ami június 16-án debütált az Egyesült Államokban (hazánkban június 15-én). A korongja a harmadik helyen nyitott a Billboard Hot 200 listáján, 47 ezres eladással fizikai formában az USA-ban. Lambertnek ez a második legjobban teljesítő albuma – ezt a Trespassing előzte meg a maga Number 1 helyezésével, 2012-ben, még az RCA gondozása alatt. Kislemeze, a Ghost Town mindeközben elkezdett felkúszni a toplistán, és összesítésben jelenleg a 30. helyen áll, míg a Spotify top 10 lejátszásába került a minap.

Ed Sheeran X lemeze visszacsúszott a negyedik helyre, ám immáron már negyedik hónapja található a top 10-ben. Újdonság, hogy Hilary Duff karrierjében először bekerült a legnépszerűbb lemezek közül, hiszen a Breathe In. Breathe Out. ötödik helyen debütált 33 ezres albumeladással.

A Billboard Top 10 listája jelenleg így néz ki:

  1. James Taylor – Before This World
  2. Taylor Swift – 1989
  3. Adam Lambertv – The Original High
  4. Ed Sheeran – X
  5. Hilary Duff – Breathe In. Breathe Out.
  6. Sam Hunt – Montevallo
  7. Nate Ruess – Grand Romantic
  8. Meghan Trainor – Title
  9. Maroon 5 – V
  10. Mumford & Sons – Wilder Mind

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek