Starity

Adam Lambert egy paparazzóval dulakodott

2010. szeptember 17. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam csütörtök délután, szeptember 16-án relaxálni próbált Miami Beachen, Floridában, amikor megzavarta egy paparazzó.

hirdetés
Adam Lambert egy paparazzóval dulakodott

Úgy látszik, a sokak által kedvelt idol nem örült annak, hogy fotózzák – pedig ez a türkiz nadrág és csíkos trikó egyáltalán nem volt előnytelen öltözet. De ez az akció nem igazán sikerült, mert a képek, amin a lesifotóst üldözőbe veszi, így is felkerültek az internetre.

Sőt, hogy ez az ügy még komolyabbá váljon, Adam Lambertet mostmár bántalmazással is vádolják: a lesifotós feljelentést tett ellene a Miami Beach-i rendőrségen. Hivatalosan megerősítették, hogy ez valóban így történt, és a rendőrség már nyomoz az ügyben.

Adam az incidens után a következőt írta a Twitteren:Úúúh, a paparazzó elrontotta a békés délutánom a parton! Aztán a következő képpen folytatta a gondolatát: „Nagyon jók provokálásban. De nincs egy kép se, vagy videó arról, amit ezek kiköptek.

Az utolsó mondattal nem tudjuk pontosan, mire gondolhatott az énekes, de talán arra célozgatott, hogy arról nem készült felvétel, hogyan provokálta Adamet az a bizonyos paparazzó. Majd még ezt az utolsó üzenetet írta a témában: „Haha, nos... Kijöttem a sodromból egy másodpercre, de wow, ez nagyszerű volt!

Mi igazán örülünk, hogy ennyire poénnak veszi a dolgot, de ez már komoly. Ha elítélik, akár egy év börtönbüntetést, vagy ezer dolláros bírságot is kaphat.

A képeket itt tekinthetitek meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek