Starity

A vásznon is bemutatkozik Paul Walker öccse

2015. június 25. 21:09   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Paul Walker legfiatalabb testvére szerepet kapott a USS Indianapolis: Men of Courage című, a II. világháború alatt játszódó filmben.

hirdetés
A vásznon is bemutatkozik Paul Walker öccse
Fotó: people.com

A 2013-ban elhunyt Paul Walker legfiatalabb testvérének, Cody Walkernek neve a Halálos iramban 7 forgatásán vált ismertté, amikor is segédkezett néhai bátyja még hiányzó jeleneteinek leforgatásában.

A mentős végzettséggel rendelkező fiatalember úgy döntött, hogy a fimiparban színészként is kipróbálja magát, és bátyja egykori menedzserének, Matt Lubernek a segítségével máris szerepet kapott a Nicolas Cage főszereplésével készülő USS Indianapolis: Men of Courage címet viselő háborús akciófilmben.

A film a USS Indianapolis legénységének igaz történetén alapul, amely hajótörés következtében öt napon át vesztegelt a Filippínó-tengeren, miután célba juttatta azokat az atomfegyvereket, amelyeknek köszönhetően véget ért a második világháború. Mialatt arra vártak, hogy megmentsék őket, elviselhetetlen szomjúsággal, éhséggel és folyamatos cápatámadásokkal kellett megküzdeniük.

A film forgatása június 19-én kezdőtött, és Codyt West szerepében láthatjuk majd viszont a vásznon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek