Starity

Fitt kismama lett Pirner Alma

2015. június 30. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új szakasz köszöntött be Pirner Alma életében. A rúdtáncbajnoknő babát vár, ám ezzel együtt sem mondott le a nőiességről.

hirdetés
Fitt kismama lett Pirner Alma
Fotó: Pirner Alma / Facebook

Pirner Alma nem is olyan régen posztolta hivatalos oldalára, hogy gyermeket vár, és már túl is van a hatodik hónapon. Azonban ezt senki nem mondaná meg róla, mivel a hatodik hónapban járva is alig hízott valamicskét; kicsit talán kerekebb a pocakja, más nem is utal a terhességre. Szerinte ugyanis egy kismama is lehet szexi és vonzó. A rúdtánc nagyasszonya elmondta, ugyanúgy odafigyel az étkezésre és a mozgásra, mint terhessége előtt, de a véranyák máris betámadták.

Korábban nagy port kavart a modell Sarah Stage is a várandósfotóival, ahol 8-9 hónaposan alig van pocakja. Persze egyből szájukra is vették az irigykedők és témához nem értők: árt gyermekének a várandósság melletti sporttal és a diétával. Persze a 30 éves Sarah egészséges kisbabának adott életet, és alig két hónappal szülése után már a régi formájában tündökölt.

Sarah Stage a kilencedik hónapba lépve – gyermekével –tTerhessége után másfél-két hónappal

Ez persze nem kemény edzésről és végkimerülésig tartó diétáról szól, hanem a megfelelő életmódról és az odafigyelésről. A legtöbb nő teljesen elhagyja magát, és mindent alárendel a születendő gyermeknek, pedig egyáltalán nem bűn, ha egy kismama vonzó és egészséges. Ha az orvos úgy ítéli, belefér a könnyebb testmozgás, nincs veszélyeztetve a magzat, bátran lehet csinálni, egészséges táplálkozással pedig önsanyargatás nélkül lehet megtartani az alakot.

Pirner Alma első pocakos szelfije | Fotó: Pirner Alma / Facebook

Ez a hét nagyon különleges volt számomra, elkezdtem érezni egyértelműen, ahogy a picike mozog. Azt hiszem, már most szerelmes vagyok! A poci pedig növekedésnek indult. Íme az első kismamaselfie – írta a kép mellé Alma, aki nem véletlenül figyel ennyire az egészségére, hisz nagyon régóta vágyott már babára. Tavaly ezért is vált el férjétől, mert az még nem akart gyereket.

Azóta viszont megtalálta a boldogságot és széles mosollyal posztolgat szerelmesebbnél szerelmesebb képkeket és videókat; nemrég egy cuki, lufis videóval megspékelve tudatta a világgal, hogy kisfiút hord szíve alatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek