Starity

10 népszerű dal, ami a szexről szól

2015. július 12. 21:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Íme 10 olyan népszerű dal, ami a szexről szól és még csak nem is köntörfalaz!

hirdetés

Azt mondják, szexszel szinte bármit el lehet adni. Ez a mondás nemcsak a reklámokra, de a zeneiparra is igaz, hiszen a legtöbb népszerű felvételben találunk utalásokat erre a tevékenységre, vagy éppen konkrétan erről írnak meg egy dalt, ami a slágerlisták élére kerül. Nézzünk 10 igencsak felkapott számot, ami köntörfalazás nélkül a szexről íródott! Lehet finoman vagy durván, szerelmeddel vagy egy idegennel – az előadókat minden megihleti.

1. Rihanna – S&M

Rihanna S&M dalát és videoklipjét minden zenei csatorna letiltotta, sőt, a YouTube is korlátozta a megtekintéseket. A cím maga is a sz&m kapcsolatokra céloz, és olyan sorokat tartalmaz, mint szexet érzek a levegőben, de nem érdekel, mert imádom az illatát. Egy biztos, a barbadosi énekesnő sosem szégyenlőségéről volt híres!

2. Adam Lambert – For Your Entertainment

Adam Lambert első saját dala az American Idol után sokkolta a hallgatóságot, mert nyomaveszett annak a mosolygós srácnak, akit megismerhettek, és előtört a sötétebb oldala. A dalszövegét tekintve találkozhatunk olyan sorokkal, mint addig nem engedlek, míg magadon kívül nem leszel, meglepődsz és a nevemet sikoltod majd. Lambert a For Your Entertainment, avagy a Szórakoztatásodért után nevezte el első nagylemezét.

3. The Weeknd – Often

A The Weeknd énekese előszeretettel dolgoz fel szexuális témákat, és a népszerű slágere, az Often sem szól másról, mint a zenészek úgynevezett grúpijainak szeretetéről. A dalszöveg elég vulgáris, megtoldva káromkodással, mégis hatalmas sikert ért el világszerte.

4. Nickelback ˜– S. E. X.

A Nickelback rockbanda dala nem kerített, és már címnek is az árulkodó S.E.X.-et adta. A szöveg szerint az sz a szenvedély, e, mint extázis és az X pedig a helyet jelöli. Na igen...

5. Christina Aguilera – Your Body

Christina Aguilera Your Body dala, amellyel visszatért 2012 szeptemberében, sok kritikát kapott, hiszen az énekesnő sokak szerint ismét messzire ment az üzenettel. A szám maga az egyéjszakás kapcsolatokról szól, bár a videoklip egy egészen új szemszöget mutatott be.

6. Maroon 5 – Animals

A Maroon 5 együttes énekese, Adam Levine sosem volt visszafogott, és ezt bizonyította Animals című dalukban és videoklipjükben is, amelyben egy szexis modell után leskelődik. A dal rádióbarát verzióban beszél a szexről, olyan sorokkal, mint Baby, ma este zsákmányul ejtelek, levadászlak és élve felfallak, mint az állatok.

7. Madonna – Justify My Love

Madonna már karrierje elején azon volt, hogy ledöntse a korlátokat, és az énekesnők egyenrangúak legyenek az énekesekkel. Természetesen ezért sokan támadták, de ez nem állította őt meg, és a 80-as évek legmegbotránkoztatóbb videójával jelentkezett, a Justify My Love-val. A klipet mindenhonnan kitiltották, és csak a feketepiacokon volt elérhető kazetta formájában, jó pénzért. A videóban találkozhatunk szexuális utalásokkal, melegekkel és orgiával is – ami illik a dal mondanivalójához.

8. 50 Cent – Candy Shop

50 Cent Candy Shop dala 2005 legnagyobb slágere volt, így nem meglepő, hogy a YouTube-on már közel 170 millió megtekintésnél jár. Kiskorunkban hihettük azt, hogy valóban a nyalóka nyalogatásáról szólt a dal, ezért akartak a cukorkashopba vinni minket...

9. Beyoncé – Blow

Beyoncé önmagáról elnevezett korongján található meg ez a dal, ami a nők kényeztetéséről szól, ráadásul rendkívül, már-már belepirulósan részletes formában. Kislemezként bár érthető módon nem adták ki, a videoklip azért népszerű az énekesnő VEVO-csatornáján. Nedvesen szereted, pont ahogy én, így tudom, hogy egy csepp sem fog kárba veszni. Néha eltűnődöm, milyen érzés lehet, de biztosan élvezed – dalolászik a népszerű R'n'B énekesnő.

10. Tove Lo – Talking Body

A svéd énekesnő a Habits című szerzeménye után szerzett világhírnevet. A Queen of the Clouds albuma három részre van osztva: The Sex (szex), The Love (szerelem) és The Pain (fájdalom). A szex szekcióban található a Talking Body című dala, és második nagy slágere, ami elmondása szerint a következőről szól: Két ember inspirált, akik sose tudnának járni, de elég sokat szexelnek. Mármint, nagyon sokat, mert a kémia nagyon is működik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek