Starity

Kanye West csúnyán beégett a Queen ikonikus dalával

2015. június 28. 22:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kanye West a Glastonbury fesztiválon adta elő a Queen legendás slágerét, a Bohemian Rhapsodyt, azonban a dalszöveget elfelejtette megtanulni.

hirdetés

Mindig veszélyes küldetés, ha egy énekes a Queen legendás örökségét veszi elő, és a néhai Freddie Mercury cipőjébe kíván bújni, akárcsak egy szám erejéig is. Katy Perryt már 2009-ben megalázta megannyi Queen-rajongó, mert vokálisan nem éppen a legjobban teljesített a Don't Stop Me Now felvétel alatt, de még a négy oktávot kiéneklő Adam Lambert is félt az elején, hogy esetleg megdobálják őt a színpadon. Bár a mostani frontember tehetségével javában elfogadtatta magát, és azóta világszerte telt házas arénákban koncertezik a két megmaradt taggal, Brian Mayjel és Roger Taylorral.

Kanye West a glastonburyi fesztiválon két súlyos hibát vétett a Bohemian Rhapsody éneklése közben: nem tanulta meg a szöveget, és sajnos a hangja sem úgy szólt, ahogy kellett volna. Nemcsak a kommentelők szedték darabjaira a felkapott énekest, de megannyi zenei blog is – mint például a Rolling Stone –, mondván, hogy rendkívül tiszteletlenre sikeredett így az előadás, és megint találkozhattnk Kanye nárcizmusával.

A Queen nem kívánta kommentálni a fellépését. A banda Adam Lamberttel kiegészülve szeptemberben fog fellépni Dél-Amerikában a Rock In Rio fesztiválon, befejezve egy időre a közös munkát – legalábbis Lambert elmondása szerint.

A cikk publikálása óta Roger Taylor fia, Rufus Taylor megszólalt Instagram-fiókján: Megnéztem a fellépésedet tegnap a tv-ben. Az eddigi legszarabb teljesítmény, amit láttam. Legalább hat olyan dalt felhasználtál, ami nem is a tiéd volt! Egyetlen hangot nem tudtál kiénekelni helyesen auto-tune nélkül. Végtelen számú hibák, újrakezdések, amitől úgy néztél ki, mint egy szakszerűtlen fasz. A hangod borzalmas és torz. Még mindig egy tehetségtelen disznó vagy és az eddigi legrosszabb fellépő a fesztiválon! Bum!

Fotó: Rufus Taylor, Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek