Starity

Justin Bieber visszatért – klippremier

2015. június 29. 22:10   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bieber végre ismét felmutatott valamit, mivel ismét jelen van a zenei életben.

hirdetés

Justin Bieber napjainkban leginkább botrányaival tűnik ki a popkultúra sokszínűségéből,  így rengeteg rajongó elpártolt tőle, hiszen legutóbb tavaly januárban jelent meg klipje, és a zenei életből is szinte teljesen eltűnt. Ám úgy látszik, megérte várni a legnagyobb belibereknek, mivel a mai napon Justin új kisfilmmel jelentkezett.

Skrillex és Diplo mostanában leginkább már csak a Jack Ü nevű popduó tagjaiként tevékenykednek, melyhez most Bieber is csatlakozott egy dal erejéig. A szerzemény a Where Are Ü Now címet kapta, melyben Skrillex és társa remixére énekelte fel Biebs a szöveget. A hozzá forgatott videó igazán egyedire sikerült, mivel hétköznapi emberek, illetve Justin-rajongók rajzolták meg a zenei klip hátterét és elemeit.

A számot először a Good Morning America című műsor adta le, majd nem sokkal később a legnagyobb videómegosztóra is felkerült. Az énekes fanatikusai rekorddöntésre készülnek a YouTube-on, így üzenve a Confident énekesének, hogy még mindig mellette állnak és támogatják. 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek