Starity

Maite Perroni csúnya lány lett

2015. június 30. 21:09   |   Szerző: Ancsu

Maite Perroni kapta meg az Antes muerta que Lichita című telenovella főszerepét, melyben egy csúnya lányt fog alakítani.

hirdetés
Maite Perroni csúnya lány lett
Fotó: univision.com

Maite Perronit legutóbb a tavaly készült La Gata (A Macska) című sorozatban láthatta a nagyközönség, de máris itt van az újabb telenovellája, hiszen ő kapta meg az Antes muerta que Lichita (Inkább a halál, mint Lichita! – a szerk.) főszerepét, melyben csúnya lánnyá maszkírozzák.

A novella a híres Rosy Ocampo kezeiből kerül majd ki, és ez lesz az első olyan Televisa-novella melyet az úgynevezett 4K-képminőségben láthat majd a nagyérdemű. Ezzel állítólag felveheti majd a versenyt amerikai vetélytársaival is.

A produkció premierje előreláthatólag augusztus végén lesz, és Maite Perronin kívül szerepet kapott még benne Arath de la Torre (Amit a szív diktál), Eduardo Santamarina (Rubí, Az elbűvölő szörnyeteg), Chantal Andere (Kettős játszma),  Ingrid Martz (Maricruz), Patricio Borghetti (Teresa), Gaby Platas (Candy), Luz Elena González (Szerelem ajándékba), Manuel “Flaco” Ibáñez (Marichuy – A szerelem diadala) valamint Sherlyn (Árva angyal).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek