Starity

Maite Perroni csúnya lány lett

2015. június 30. 21:09   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Maite Perroni kapta meg az Antes muerta que Lichita című telenovella főszerepét, melyben egy csúnya lányt fog alakítani.

hirdetés
Maite Perroni csúnya lány lett
Fotó: univision.com

Maite Perronit legutóbb a tavaly készült La Gata (A Macska) című sorozatban láthatta a nagyközönség, de máris itt van az újabb telenovellája, hiszen ő kapta meg az Antes muerta que Lichita (Inkább a halál, mint Lichita! – a szerk.) főszerepét, melyben csúnya lánnyá maszkírozzák.

A novella a híres Rosy Ocampo kezeiből kerül majd ki, és ez lesz az első olyan Televisa-novella melyet az úgynevezett 4K-képminőségben láthat majd a nagyérdemű. Ezzel állítólag felveheti majd a versenyt amerikai vetélytársaival is.

A produkció premierje előreláthatólag augusztus végén lesz, és Maite Perronin kívül szerepet kapott még benne Arath de la Torre (Amit a szív diktál), Eduardo Santamarina (Rubí, Az elbűvölő szörnyeteg), Chantal Andere (Kettős játszma),  Ingrid Martz (Maricruz), Patricio Borghetti (Teresa), Gaby Platas (Candy), Luz Elena González (Szerelem ajándékba), Manuel “Flaco” Ibáñez (Marichuy – A szerelem diadala) valamint Sherlyn (Árva angyal).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek