Starity

Bepasizott Lucy Hale

2015. július 01. 21:09   |   Szerző: lucymharding

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars színésznőjének nemrég ért véget legutóbbi kapcsolata, azonban úgy tűnik, máris rátalált a szerelem.

hirdetés

Lucy Hale még 2014 augusztusában ismerkedett meg a Lawson együttes tagjával, Adam Pittsszel, akivel kapcsolata zökkennőmentes volt mindeddig, a nagy távolság ellenére is. Úgy tűnik, valami mégsem volt rendben köztük, és bár mindketten titkolták a szakítást, a rajongók már sejthették, hogy nincsenek együtt. Már régóta nem mutatkoztak a nyilvánosság előtt, sőt, Lucyt már Tony Ollerrel is összeboronálták.

Az énekes-színésznő tegnap mutatkozott először új kedvesével, Anthony Kalabrettával, akivel néhány barátja társaságában nyaralt Hawaiin. A románcuk már régebb óta tarthat, ugyanis a férfi korábban is posztolt közös fotót Lucyval, amin éppen vacsorázni voltak. Egy bennfentes szerint a páros már a csinos kis hazudozó születésnapját is együtt ünnepelte.

Fotók: FAMEFLYNET PICTURES; Splash News

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek