Starity

Nyerd meg Adam Lambert új albumát!

2015. július 03. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Játssz velünk és nyerd meg a Ghost Town énekesének harmadik lemezét, a The Original High-t!

hirdetés
Nyerd meg Adam Lambert új albumát!

Adam Lambert egy amerikai énekes, aki 2009 novemberében tört be a zenei piacra For Your Entertainment című debütáló albumával, az RCA kiadó gondozása alatt. Lambertöt Amerika az American Idol tehetségkutatóban ismerhette meg, ahol második helyezést ért el. 2010-ben olyan slágereket termelt, mint a Grammy-díjra jelölt Whataya Want From Me vagy éppen az If I Had You. Világ körüli Glam Nation turnéja után ismét stúdióba vonult, és végül 2012 májusában kiadta második lemezét, a Trespassinget.

Az albumról három kislemezt adott ki, a Better Than I Know Myselfet, a Never Close Our Eyest és a Trespassinget. A mérsékelt siker után turnézni kezdett a világhíres rockbandával, a Queennel, illetve otthagyta kiadóját is.

2015 januárjában, a Queen-turné európai szakaszán bejelentette, hogy átigazolt a Warner Bros. Recordshoz, és harmadik albuma, a The Original High idén nyáron érkezik. A Ghost Town single áprilisban debütált, és hamar az amerikai rádiók kedvence lett. A The Original High június 16-án jelent meg, meghozva Adam Lambert számára a harmadik top 10-es lemezt az Államokban.

Adam a tervek szerint jövőre ismét világ körüli turnéra indul, addig is bejárja Európát és Amerikát, reklámozva a harmadik nagylemezét, illetve ősszel Dél-Amerikába látogat a Queen rockbandával.

A The Original High-t két hónap alatt vette fel Svédországban 2014-ben, majd 2015-ben Los Angelesben fejezte be az utolsó simításokat rajta. A lemez producere Max Martin és Shellback volt, akik meghatározó slágereket adnak ki a kezükből a 90-es évek óta (gondoljunk csak Britney Spears – Baby One More Time, vagy éppen Taylor Swift – I Know You Were Trouble felvételére).

A játék menete

A játék során két szerencsés nyertest választunk. Az egyik felhasználó megnyerheti a deluxe verziót 14 dallal, míg a másik a standardot 11 felvétellel.

Ha szeretnéd elvinni tőlünk Adam Lambert harmadik stúdióalbumát, a The Original High-t, nincs más dolgod, mint kedvencnek jelölni az énekest a Starityn, valamint a cikk alatt megjelölni, melyik a kedvenc dalod Adam Lambert új lemezéről. A nyertest a hozzászólók közül sorsoljuk ki.

Dallista:

01. Ghost Town
02. The Original High
03. Another Lonely Night
04. Underground
05. There I Said It
06. Rumors (ft. Tove Lo)
07. Evil in the Night
08. Lucy (ft. Brian May)
09. Things I Didn't Say
10. The Light
11. Heavy Fire

Deluxe:

12. After Hours
13. Shame
14. These Boys

A játék időtartama: 2015. július 3. – 2015. július 10.
Sorsolás: 2015. július 11.

A felajánlást a Magneoton kiadónak köszönjük – találd meg őket a Facebookon is!

Frissítés - 2015. július 11., 21.40:

A nyerteseket random sorsolás szerint választottuk ki, leszámolva a helytelen megfejtéseket, és az admin-hozzászólásait. Ez alapján a 181. és a 9. komment nyert, ami:

Deluxe album: LoveTo
Standard verzió: Glambecca

Gratulálunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek