Starity

Egymillióból egy ilyen ikerpár születik

2015. július 06. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ikerpárok a természet csodái, ám köztük is vannak csodabogarak. A négyéves Bobby és Riley azonban egy genetikai különbség miatt még különlegesebb, mint mások. Egymillióból egy ikerpár születik ilyen különlegesnek, mint ők.

hirdetés
Egymillióból egy ilyen ikerpár születik

A most 22 éves Abigail Tongue négy évvel ezelőtt adott életet párjával, Richard George-dzsal közös ikerbabáiknak, Bobbynak és Riley-nak. A kicsik szinte egyformák voltak, és sokáig nagyon hasonlítottak is egymásra, ám később egyre nyilvánvalóbbá vált különbözőségük.

Míg Bobbynak göndör szőkésbarna haja és kék szeme van, addig Riley-t barna hajjal és barna szemmel áldotta meg a sors, ám legnagyobb különbségük mégis eltérő bőrszínükben rejlik. Bobby édesanyja hófehér bőrét, Riley pedig édesapja kreol tónusait örökölte, mely egy ritka genetikai csoda, ugyanis egymillió ikerpárból csupán egy születik ilyen különbözőnek.

Amikor Abigail terhes volt, még viccelődtünk is azon, milyen lenne, ha az egyik baba sötét bőrű lenne, mint én, a másik pedig olyan fehér, mint ő. Azt persze álmainkban sem gondoltuk, hogy ez valóban megtörténhet – emlékezett vissza a 26 éves apuka. 

Születésükkor még egyformák voltak

Teljesen ugyanolyanok voltak, amikor hazavittük őket a kórházból, én pedig meg voltam győződve arról, hogy mindketten a Richard és az én bőrszínem keverékét örökölték – nyilatkozta Abigail, majd így folytatta: Nem tudtam elhinni, hogy két különböző bőrszínű ikerbabánk van. Valóságos csodának tartom, de ha nem is az, akkor sem megszokott. Nagyon büszkék vagyunk a fiainkra. Már az is elképesztő, ha valakinek ikrei születnek, de az, ha valakinek két totálisan eltérő ikerbabája van, az már az őrület határát súrolja.

A fiatal pár fantasztikusnak tartja, hogy a gyerekeik ennyire különbözőek, ám saját bevallásuk szerint már megtapasztalták ennek árnyoldalát is. Az ismeretségi körükben ugyanis akadtak olyanok, akik megkérdőjelezték, hogy vajon ugyanattól az apától fogantak-e meg a csöppségek. 

Ez kényelmetlen és kínos szituáció számunkra, mert azzal gyanúsítanak engem, hogy viszonyom volt. Felkavaró lehet a párom számára, amikor az emberek kétségbe vonják, hogy a gyerekei valóban az övéi-e.

Eltérő külsejük és személyiségjegyeik ellenére Bobby és Riley egymás legjobb barátai 

A fiatal anyuka természetesen attól is tart, mi lesz, ha a gyerekei iskolába mennek, ugyanis fél attól, hogy a többi gyerek esetleg gúnyt űz majd a testvérekből. A gyerekek néha nagyon kegyetlenek tudnak lenni. Nem szeretném, ha állandóan a szüleikről kérdezgetnék a fiaimat, vagy hogy kegyetlen tréfák áldozataivá váljanak. Éppen ezért le fogunk ülni velük beszélgetni, ha már elég idősek lesznek hozzá, és elmagyarázzuk nekik, miért is olyan különlegesek.

A pár azt is megosztotta a nyilvánossággal, miszerint a kicsit nemcsak külsőre különböznek, hanem személyiségjegyeik is eltérőek. Míg Bobby nagyon aktív, szemtelen és utál aludni, addig Riley fesztelen, ragaszkodó és szívesen segít a háztartásban szüleinek.

Egymillió ikerpárból egy születik olyan különlegesnek, mint Bobby és Riley

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek