Starity

Előzetest kapott a Rocky spinoffja

2015. július 05. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány hónap múlva érkezik a Creed című sportdráma, Sylvester Stallone és Michael B. Jordan főszereplésével.

hirdetés
Előzetest kapott a Rocky spinoffja

Ismét visszatér a mozivásznakra Rocky Balboa szerepében Sylvester Stallone, ugyanis idén ősszel debütál a Creed című spinoff, melyben egykori riválisának és barátjának, Apollo Creednek fiát, Adonist edzi és mentorálja majd a bokszlegenda.

A címszereplő bőrébe Michael B. Jordan bújhat, és bár nem ismerte édesapját, mivel még születése előtt meghalt, eltökélten a nyomdokaiba akar lépni. Ezért hát Philadelphiába utazik és felkeresi Rockyt, hogy segítsen célja elérésében. Az egykori bajnok először nem akar segíteni neki, mondván, ő már rég maga mögött hagyta ezt a világot, amikor azonban meglátja, hogy Adonis ugyanolyan eltökélt és erős, mint édesapja, meggondolja magát.

A rendezői székben Ryan Coogler foglalt helyet, s a forgatókönyvet is ő írta Aaron Covington társaságában. A filmben Stallone-on és Jordanen kívül feltűnik még többek között Tessa Thompson, Graham McTavish és Phylicia Rashad is.

Magyar premierről még nincs információ, az Egyesült Államokban viszont november 25-én mutatják majd be, ezt követően pedig Argentínában (november 26.), a Fülöp-szigeteken (december 2.), Svédországban (december 4.), Görögországban (december 31.), Oroszországban (január 14.) és Hollandiában (január 21.) is vetítik majd a mozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek