Starity

Válófélben van Jennifer Garner és Ben Affleck

2015. július 06. 22:10   |   Szerző: Beyla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hollywood egyik álompárja, Jennifer Garner és Ben Affleck tízévnyi házasságot követően, három gyermek megszületése után döntött úgy, hogy útjaik külön válnak. Válásuk okát egyelőre homály fedi.

hirdetés
Válófélben van Jennifer Garner és Ben Affleck
Fotó: Golden Globe

Hollywood egyik álompárja, Jennifer Garner és Ben Affleck csaknem tízévnyi házasságot követően úgy döntöttek, hogy itt az ideje külön utakon folytatni, amelynek nyomán már be is adták a válókeresetet.

Garner és Affleck a Daredevil forgatásán ismerkedtek meg egymással 2003-ban, s alakult ki köztük olyan kapocs, amely két évvel később titokban megtartott esküvőhöz és három csemete megszületéséhez vezetett. Igyekeztek maguknak megtartani a magánéletüket és arra törekedni, hogy gyermekeik a média bevonása nélkül nőjenek fel. Ettől függetlenül számtalan olyan paparazzifotót láthattunk, amikor is Jennifer, Ben vagy esetleg ketten együtt vitték őket iskolába, balettórára vagy karatetanfolyamra.

Ha a vörös szőnyegen megpillantottuk a házaspárt, akkor az jutott eszünkbe, hogy hasonlóan boldog házasságot szeretnénk majd mi is életünk folyamán, ám úgy tűnik, hogy a hírességekről kapott kép sokszor nem tükrözi a valóságot. A legtöbb sztár mindig igyekszik azt a látszatot kelteni, hogy a magánélete és a házassága rendben van, holott az igazságtól nagyon távol áll ez. Affleck és Garner azonban nem akarja hitegetni az embereket, illetve rajongóikat, és nem szégyellve vállalják fel, hogy a házasságuk jelen pillanatban működésképtelen.

Rengeteg gondolkodás és alapos megfontolás alapján meghoztuk a döntésünket. Elválunk. Tartani fogjuk a kapcsolatot, barátok maradunk, és ugyanolyan szeretetben fogjuk nevelni a gyermekeinket, mint eddig. Szeretnénk, ha mindenki tiszteletben tartaná, hiszen ez a mi magánéletünk, családi ügyünk. Köszönjük a megértést! – tette közzé hivatalos nyilatkozatát Jennifer.

Jennifer és Ben még június 14-én együtt vásárolgatott

Fogalmunk sincs, hogy mi késztette arra a két színészt, hogy egy évtizednyi házasságot feladjanak. Van, aki azt mondja, hogy egyszerűen nem működött a házastársi életük, míg mások úgy gondolják, hogy szintén a Benniferként emlegetett Ben Jennifer Lopezzel való kapcsolata mérgezte évről évre a házasságukat. Garner azonban egy év eleji interjúban határozottan kifejtette nemtetszését a munkamegosztással kapcsolatban.

„Eddig én voltam otthon minden nap, de ez mostantól megváltozik. Szeretnék a karrieremre összpontosítani és dolgozni. Tavasszal szeretném kezdeni, de nagy eséllyel nyáron és ősszel is be leszek táblázva” – nyilatkozta Jennifer.

Néhány pletykalap szerint a házaspár már hónapok óta külön él, és anyagi oka van, hogy pont tíz évet vártak a nagy bejelentéssel. A kaliforniai családjogi törvény 4336. §-a szerint amely házasság már egy évtizede tart, hosszútávú házasságnak minősíthető. Mindez természetesen befolyásolja a nagy volumenű házastársi támogatást pénz formájában.

Jennifer hivatalos bejelentésén kívül még egyik házastárs sem nyilatkozott az ügyről, hiszen Garner nyomatékosította, hogy egy darabig nem is szeretne erről beszélni. Míg az érintett hölgyemény a családjával és a barátaival vigasztalódik, addig Ben édesanyja támogatását élvezi.

Minden jót kívánunk nekik, hogy sikerüljön átvészelni ezt a nehéz időszakot!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek