Starity

Berágtak a britek Alesha Dixonra

2015. július 07. 13:01   |   Szerző: Gajcsi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hertfordshire-i születésű énekesnő a Forma–1-es Brit Nagydíj előtt énekelte el a brit himnuszt, amely nem aratott nagy sikert.

hirdetés

Kifogott saját országának himnusza Alesha Dixonon. A brit énekesnő a hétvégi Forma–1-es Brit Nagydíj futama előtt énekelte el a művet, amely sokaknál kiverte a biztosítékot. Nem elég, hogy eltévesztette a szöveget, de az egészet amerikai akcentussal adta elő – írták többen a Twitteren.

Amikor meghallod Alesha Dixont, miközben a himnuszt énekli, csak menekülni akarsz – írta egy felhasználó, miután elhangzott a nemzeti himnusz a hétvégi Brit Nagydíj előtt a silverstone-i pályán.

Többen a távirányító után kapva inkább lenémították az énekesnőt, mivel annyira szörnyű volt. Azonban a 36 éves Alesha önmaga védelmére kelt: kijelentette, nem mindegy, hogy elrontod vagy magad választod, mit is énekelsz. Továbbá azt is kikérte magának, hogy amerikai akcentussal énekelt, szerinte ez soul volt.

Többen kifogásolták azt a kijelentését az énekesnőnek, hogy maga választotta, mit és hogyan énekel. Szerintük nincs egyik vagy másik szöveg, csak egy van és az sérthetetlen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek