Starity

Az Elena Gilbert nélküli életről mesélt Ian Somerhalder

2015. július 07. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sármos színész elárulta, hogy főként az első és a második évad hangulatára fog hajazni a Vámpírnaplók folytatása, annyi különbséggel, hogy nem lesz jelen a főhősnő.

hirdetés
Az Elena Gilbert nélküli életről mesélt Ian Somerhalder
Fotó: Nino Munoz/The CW

Nemrégiben a Melty nevezetű oldal egyik riporterének sikerült mikrofonvégre csípnie Ian Somerhaldert, az interjú középpontjában pedig természetesen Nina Dobrev távozása és a The CW nagy sikerű sorozatának folytatása állt.

Remekül megoldották Elena távozását. Tulajdonképpen hihetetlen volt, mivel ennek hála, az emberek tudják, hogy még mindig itt van, nem halt meg. 70 év múlva vagy ameddig Bonnie él, Elena újra fel fog bukkanni, bár elég idősek leszünk már, amikor ez megtörténik – nyilatkozta a 36 éves színész.

A rajongókat leginkább foglalkoztató kérdés pedig az, hogy vajon milyen lesz az élet Mystic Fallsban Elena Gilbert nélkül, és mennyire változnak majd meg a főbb szereplők. Ian erre is válaszolt röviden, ám egyelőre nem árult el részleteket.

Tudod, az a helyzet, hogy ennek a történetnek változnia kellett és sokat is fog még alakulni. Igazából nagyon izgatottak vagyunk, hogy elmesélhetjük ezt a sztorit. Mystic Falls Elena Gilbert nélkül nagyon furcsa és más lesz. Vissza akarunk térni az első és a második évad történetmeséléséhez, azt a gátlástalan, könnyűvérű, félelmetes és sötét Damont akarjuk. Úgy vélem, hogy az évadzáró legutolsó jelenetében látottak tökéletesen ábrázolják azt, ami a következő szezonban történni fog.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek