Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2015. július 08. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb hét telt el, a sztárok pedig most sem tétlenkedtek, rengeteg fotóval lepték meg követőiket és rajongóikat az Instagram-fiókjukról. Íme egy válogatás a legjobbakból!

hirdetés

Párjával pihent Liam Payne

Sophia Smithszel látogatta meg a Disneylandet Liam Payne, a One Direction egyik énekese. A sztár szemmel láthatóan jól mulatott, a leírásba pedig annyit írt: együtt lógtam néhány hercegnővel! Aww!

 

A photo posted by Liam Payne (@fakeliampayne) on

Évfordulót ünnepelt Avril Lavigne

Úgy néz ki, Avril Lavigne végre rendben van! A betegségéből felgyógyult kanadai énekesnő egy hete ünnepelte egyéves évfordulóját a Nickelback sztárjával, Chad Kroegerrel. Sok boldogságot kívánunk nekik!

 

A photo posted by Avril Lavigne (@avrillavigne) on

Kutyát fogadna örökbe Adam Lambert

Nemrégiben arról nyilatkozott az amerikai énekes, hogy nagyon szeretne egy kutyát, csak sajnos ideje nem engedi meg, és nem akar olyan gazda lenni, aki kutyacsőszre bízza az ebét. Ennek ellenére Lambert szeme megakadt ezen a kutyuson, aki megdöbbentően hasonlít rá.

 

A photo posted by ADAMLAMBERT (@adamlambert) on

Nick Jonas Demi Lovatóval ünnepelt

Nick és Demi barátsága híres Hollywoodban, így nem meglepő, hogy az énekes nem volt rest, hogy részt vegyen Lovato egyik medencés partiján és vele ünnepelje kislemezének megjelenését. A képen egy 24 karátos szivart szorongatnak, amit szintén a Jonas testvér vitt magával.

 

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on

Zac Efron testvérével töltötte a július 4-ét

Így is lehet hype-ot kreálni! Zac Efron helyes testvérével ünnepelte a július 4-ét, amiről egy szexi képet is feltöltött Instagram-profiljára. Természetesen a fivérek megannyi lány szívét elrabolták, azonban rossz hírünk van: Zac szíve már foglalt Sami Miró által.

 

A photo posted by Zac Efron (@zacefron) on

Vanessa Hudgens road tripen van szerelmével

Vanessa a jól megérdemelt pihenését szerelmével, Austinnal tölti és együtt utazzák be Amerika államait. Meg kell hagyni, jó rájuk nézni!

 

A photo posted by Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) on

 

A photo posted by Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) on

Katy Perry a Forbes címlapján köszön vissza ránk

Katy Perry volt Amerika legjobban fizetett popsztárja 2014-ben, így a Forbes magazin címlapján tündökölhet az énekesnő és üzletasszony. Perrynek nagyon bejött a Prism sikere, hiszen nemcsak sikeres világ körüli turnén vesz részt, hanem a második klipje, a Dark Horse is elérte az egymilliárdos megtekintést.

 

A photo posted by KATY PERRY (@katyperry) on

Még mindig a PUMA reklámarcaként tündököl Rihanna

Keresve sem találhatott volna a Puma jobb reklámarcot, mint Rihanna! Mintha külön a szexis, barbadosi énekesnőre szabták volna a különböző termékeket, holott a darabok mindenki számára világszerte elérhetőek.

 

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

Élvezi a nyarat Selena Gomez

Szünetet tart az albumfelvétele közben Selena Gomez. Mexikóba utazott, hogy barátaival élvezze a napsütést, és újabb kreatív energiákat nyerjen. A latin énekesnő nem panaszkodhat, hiszen a Good For Your felvétele az egyik legsikeresebb száma lehet.

 

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

Így ünnepelte a pride-ot Ariana Grande

Ariana nagy támogatója az emberjogoknak, így nagy örömmel fogadta, mikor meghallotta, hogy az összes államban szabadon házasodhatnak az LMBT-személyek is. Grande nem volt rest, és beugrott ünnepelni a barátaihoz, amiről képet is töltött fel.

 

A photo posted by Ariana Grande (@arianagrande) on

Testvérei vigasztalják Kourtney Kardashiant

Bombaként robbant a hír, miszerint kilenc év után különválik Kourtney Kardashian és Scott, mivel a férfi megcsalta exbarátnőjével a valóságshow-sztárt. Kourtney testvérei, Kim és Khloé társaságában talált megnyugvást. Khloé találóan annyit írt a fotóhoz, IDFWU!, avagy többet nem fekszem le veled!, utalva Big Sean népszerű I Don't Fuck With You felvételére.

 

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek