Starity

Leégette magát Ariana Grande

2015. július 09. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Ariana Grande nem viselkedett éppen úrinőhöz méltóan egy fánkboltban az elmúlt hétvégén, ezzel pedig kivívta számos amerikai haragját.

hirdetés
Leégette magát Ariana Grande
Fotó: Joseph Llanes

Ariana Grande több milliós rajongótáborral büszkélkedhet, melynek tagjai felnéznek rá, éppen ezért aligha engedhet meg magának olyan viselkedést, amilyet az elmúlt szombaton tanúsított a Lake Elsinore-i Wolfee Donuts nevű fánkboltban Dél-Kaliforniában.

Az énekesnő háttértáncosával, Ricky Álvarezszel és két további ismerősével érkezett az üzletbe, ahol bizony kibújt belőle a kisördög. Miközben vadul flörtölt a fiúval, mindketten összenyalogatták az eladásra szánt, pultra kitett fánkokat, amikor éppen senki nem figyelt. Amikor pedig az egyik alkalmazott egy tálcányi óriásfánkot helyezett ki, Ariana kifakadt: Mi a f*sz ez? Utálom az amerikaiakat. Utálom Amerikát.

Pechjére egy biztonsági kamera rögzítette az incidenst, a TMZ  pedig közzé is tette, óriási felháborodást kiváltva ezzel. Az énekesnő – bár nem ő az első, aki nem ért egyet hazája általános étkezési szokásaival – kissé rejtélyes körülmények között kedden bejelentette, hogy lemondja közelgő fellépését a Major League Baseball's All-Starban, amely ezen a hétvégén került volna megrendezésre. Ariana sajtósai a hétfői fogászati műtétjére hivatkoztak a közleményben, bár a videó nyilvánosságra kerülése után az sem lenne meglepő, ha a kínos szituáció állna a visszalépés háttérében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek