Starity

Ana Brenda Contreras új sorozata a TV2-n!

2015. július 12. 11:11   |   Szerző: Shenayla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az én bűnöm (Mi pecado) után újabb telenovella érkezik a TV2-re júliusban. Verónica aranya címmel debütál Ana Brenda Contreras és Iván Sánchez közös sorozata, a Lo imperdonable.

hirdetés
Ana Brenda Contreras új sorozata a TV2-n!
Fotó: Televisa

Július 23-án érezik hazánkba Salvador Mejía legújabb telenovellája, a Lo imperdonable (’A megbocsáthatatlan’ – a szerk.), amit a TV2 Verónica aranya címen fog vetíteni. Mejía sorozata a végéhez közeledő Emlékezz, Reina! helyét veszi át a délutáni négyórás idősávban.

A Lo imperdonable története nem ismeretlen a műfaj hazai kedvelőinek körében, ugyanis Mejía az 1998-ban A vipera (La mentira – ’A hazugság’) címmel bemutatott telenovellát dolgozta fel saját szájíze szerint, s ehhez igazi sztárparádét hívott össze. Főbb szerepekben a Megkövült szívek és a Maricruz hősnője, Ana Brenda Contreras, A vihar főgonosza, Iván Sánchez, valamint Grettel Váldez és Sergio Sendel (Szerelem zálogba) láthatóak.

A történet Martínnal (Iván Sánchez) kezdődik, akinek féltestvére beleszeret egy titokzatos nőbe, aki becsapja őt, ezért a férfi öngyilkos lesz. Martín nyomozni kezd a nő után és hamarosan kideríti, hogy testvére halálának okozója Verónica (Ana Brenda Contreras), aki ellen bosszút esküszik. A férfi udvarolni kezd Verónicának, majd miután feleségül veszi, elviszi elhunyt testvére házába, hogy megkeserítse életét. Hamarosan kiderül, hogy nem Verónica miatt halt meg Martín testvére, de addigra a lány már elveszteti bizalmát a férfi iránt, Martín pedig halálosan beleszeret a lányba...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek