Starity

Újabb csemetével bővül Wayne Rooney családja

2015. július 09. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Manchester United csapatkapitánya és felesége újabb gyermeket várnak. Az örömhírt ma jelentették be hivatalos közösségi oldalaikon.

hirdetés
Újabb csemetével bővül Wayne Rooney családja
Fotó: Facebook/Coleen Rooney

Az angol focista, Wayne Rooney és felesége, Coleen hat év együttlét után 2008-ban házasodtak össze, azóta pedig két gyermekük született, Kai Wayne és Klay Anthony. Első gyermekük, Kai 2009 novemberében született, második gyermekük, Klay pedig 2013 májusában jött világra. A mai napon pedig újabb örömhírt jelentettek be a büszke szülők a közösségi médián keresztül, ugyanis az angol modell és műsorvezető harmadik gyermekükkel várandós.

Úton a harmadik baba... Január!! Nagyon boldogok és izgatottak vagyunk! – írta Mrs. Rooney a Facebookon.

Hihetetlenül felvillanyoz, hogy Coleennel már a harmadik gyermekünket várjuk! – jelentette be a Manchester United csapatkapitánya is, aki imádja a családjával tölteni a szünidőt – legutóbb például Barbadoson nyaraltak együtt.

A nyaraláson számtalan kép készült, melyek némelyike a közösségi oldalakon landolt a szülők jóvoltából, ám leginkább az a fotó kavarta fel az állóvizet, melyen a 29 éves anyuka és ötéves fia, Kai látható. A képen jól láthatóan gömbölyödik a kétgyeremekes anyuka pocakja, ezzel együtt pedig megindultak a találgatások a rajongók körében Coleen terhességéről, így a szülők színt vallottak.

Egy, a családhoz közel álló barát szerint a kismama mostanában sokat mondogatta, hogy nagyon szeretne még egy kisbabát. Mindegy, hogy fiú vagy lány lesz-e, viszont Coleen úgy gondolja, egy lánnyal lenne teljes a család – nyilatkozta a barát. Sok boldogságot kívánunk!

Láthatóan gömbölyödik Coleen pocakja (Fotó: Facebook/Coleen Rooney)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek