Starity

Klippremier: MDC – Fair Play

2015. július 10. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány perce debütált a budapesti csapat legújabb, Fair Play címre keresztelt szerzeménye, melynek érdekessége, hogy az idei Strandkézilabda-Eb hivatalos nótája is egyben.

hirdetés
Klippremier: MDC – Fair Play
Fotó: Csányi István

Néhány perce tette közzé legújabb szerzeményét és a hozzá forgatott, Jimy J Hollywood rendezte kisfilmet az X-Faktorban megismert budapesti csapat, az MDC. A dal különlegessége, hogy az idei Strandkézilabda-Eb hivatalos dala is egyben, és a srácoknak volt szerencséje a spanyolországi döntőn élőben is előadni a szerzeményt, melyről a csapat frontembere, Maykee így nyilatkozott szerkesztőségünknek:

A dal az egyenlőséget, a sportszerűséget és a tisztességet szimbolizálja, mely tulajdonságok nem csak a sportban, hanem az élet minden területén fontosak. A lehetőséget pedig úgy kaptuk, hogy pár hónapja volt egy Strandkézilabda-Eb Tour Budaörsön, amire ezt a dalt megírtuk hivatalosan, az Európai Kézilabda-szövetségnek pedig annyira megtetszett, hogy felkértek minket, hogy használhassák a dalt a Strandkézilabda-Eb-n mint az esemény hivatalos dalát. Az Eb-t Spanyolországban, Lloret de Marban rendezték, ahova minket is meghívtak. Egy koncert keretén belül előadtuk a dalt az ottani közönségnek, és nagyon pozitívan fogadtak minket. Nagyon örültünk neki, hogy kint lehettünk, és hogy a mi dalunk lehetett egy ilyen eseménynek a hivatalos dala, főleg, mert a magyar lányok megnyerték a tornát.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek