Starity

Hatalmasat borult Harry Styles

2015. július 10. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap kezdték meg az On The Road Again turnéjuk amerikai részét, azonban a One Direction énekese, Harry Styles a San Diegó-i koncertjük közben máris hatalmasat zakózott.

hirdetés

Ki mondta, hogy az énekesek dolga könnyű? Demi Lovato után most Harry Styles vizsgálta meg közelebbről a padlót, hiszen megbotlott a mikrofonállványában, ami egyben vissza is rántotta. Styles az eset után másodpercekig feküdt a padlón, majd miután látták, hogy rendben van, folytatták a show-t.

Az esés után Liam Payne természetesen megkérdezte, hogy érzi magát Harry, mire nehezen azt felelte: Fizikálisan rendben vagyok, de lelkileg megsérültem. Aki felvette videóra, az törölje le, most!

A fiúk turnéjának amerikai része tegnap kezdődött el San Diegóban, ahol több mint 50 ezer rajongó előtt mutathatták meg, mit tudnak. A dallista a fanatikusok nagy örömére változott, hiszen a No Control után bekerült a Spaces és az Act My Age is.

A borulást több szemszögből ebben a videóban megtekinthetitek:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek