Starity

Télen visszatér Alvin, Simon és Theodore

2015. július 10. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Decemberben debütál az új film, melyben Bella Thorne és Redfoo is szerepet kapott. Itt az első előzetes!

hirdetés
Télen visszatér Alvin, Simon és Theodore

Újra meghódítják a mozivásznakat kedvenc mókusaink, ugyanis az idei év végétől játsszák világszerte a mozik az Alvin and the Chipmunks: The Road Chip címet viselő filmet. Az új alkotásban Alvin, Simon és Theodore az utakat fogják róni, hogy megakadályozzák Dave leánykérését, mivel úgy gondolják, hogy barátnője miatt magukra fogja hagyni őket. Három napjuk van arra, hogy odaérjenek New Yorkba, mielőtt elhangzik a nagy kérdés, az út viszont sok meglepetést tartogat számukra.

A napokban megérkezett az első trailer is a filmhez, melyben nem csak a jól megszokott szereplők tűnnek fel, hanem többek között Bella Thorne és Redfoo is, valamint Bruno Mars és Mark Ronson slágere, az Uptown Funk is felcsendül, természetesen Alvin és a mókusok előadásában.

Az amerikai premierre december 23-án kerül sor, míg Ausztriában csak február 5-én, az Egyesült Királyságban és Írországban pedig 12-én debütál majd. A magyar bemutatóról egyelőre nincs hír.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek