Starity

A Girlicious visszatér

2010. szeptember 18. 09:09   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pussycat Dolls bemutatja: Girlicious című műsorral kezdődött minden. Robin Antin, a PCD menedzsere úgy döntött, kreál egy újabb lánybandát, ami hasonló lesz Nicole Scherzinger és a többiek csapatához. Így jött a képbe négy lány, ám a sikerük egy ideje már nem túl erős...

hirdetés
A Girlicious visszatér

Épp ezért döntöttek úgy, hogy készítenek egy új albumot, aminek a címe Rebuilt ('Újjáépített') lesz. Ezen a lemezen már csak három lány énekel: Nichole Cordova, Chrystina Sayers és Natalie Mejía. Az előző korong készítésekor még a banda tagja volt egy negyedik lány, Tiffanie Anderson, ám ő kilépett, így csak hárman folytatták az éneklést.

A lányok 2009. decemberében jelentették be, hogy a Geffen Recordstól kiléptek, és a Universal Music Canadával szerződtettek le. Az új dalok pop típusúak lesznek, míg az eddigiek inkább a hiphop-, R&B-hangzás irányába húzódtak.

A lánytrió első dala a második albumról az Over You, ami az 52. helyet érte el a Canadian Hot 100-as listán. 2010. augusztus 31-én a 2 In the Morningot kezdték a rádiók játszani, ami szeptember 16-án ugyanazon a helyen végzett, mint az előző (52.), a 100-as listán.

A Maniac című számukhoz pedig videoklipet is forgattak. Sok sikert a nagy visszatéréshez!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek