Starity

Saját filmet kap Han Solo

2015. július 12. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Örömhírrel szolgált a Deadline a Star Wars-rajongók számára, ugyanis arról számoltak be, hogy új spinoff van készülőben.

hirdetés
Saját filmet kap Han Solo

A hét elején nagy dologról rántotta le a leplet a Deadline, amikor is arról számoltak be, hogy saját filmet kap az Star Wars-univerzum egyik legnépszerűbb karaktere, Han Solo. A Lego kaland rendezőpárosa, Phil Lord és Christopher Miller látja majd el a spinoff direktori teendőit, a premierre pedig a tervek szerint 2018 májusában kerül majd sor.

Megígérjük, hogy vállaljuk a rizikót azért, hogy a nézők teljesen új élményben részesüljenek, és ígéretet teszünk arra is, hogy hűségesek leszünk ezekhez a karakterekhez, akik oly sokat jelentenek számunkra. Ez egy valóra vált álom számunkra. De nem egy olyan álomról van szó, amiben elkésel a munkából és az összes ruhád pudingból van, hanem arról, hogy filmet készíthetsz a valaha volt legnagyobb karakterekkel, akik egy olyan filmfranchise részesei, amit még azelőtt ismertél, mielőtt álmaid lettek volna – áll Phil és Christopher hivatalos közleményében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek