Starity

Anastacia máris új albumán munkálkodik

2015. július 13. 20:08   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai énekesnő megosztotta a nyilvánossággal a hírt, miszerint turnéja alatt új nagylemezen dolgozik.

hirdetés
Anastacia máris új albumán munkálkodik
Fotó: Facebook/Anastacia

Anastacia, a különleges hanggal megáldott énekesnő a közelmúltban elárulta egy interjú keretein belül, hogy legújabb stúdióalbumán dolgozik, miközben a tavaly májusban megjelent lemezével, a Resurrectionnel járja az országokat szerte Európában. Majd hozzátette, hogy a következő két-három hétben nagyszerű meglepetéseket fog bejelenteni.

Legutóbbi korongján újra felcsendül a jól ismert „sprock” zenei stílus, mely magába foglalja a soul, a pop és a rock műfajt. Anastacia korábban elmondta, hogy nem vallja magát teljes egészében popénekesnőnek, mivel változatos a művészete, illetve nem ragaszkodik mindig ugyanahhoz a stílushoz, és úgy véli, a közönség is azokat kedveli igazán, akik képesek más-más helyzetet kifejezni.

Az énekesnő egyébként számos európai országba is ellátogat a nyár folyamán: a turné állomásain, illetve több zenei fesztiválon is megfordul. A hazai közönség legutóbb a bécsi Dunasziget Fesztiválon láthatta viszont a művésznőt, ahol több mint 100 ezer ember előtt lépett színpadra. Legközelebb pedig augusztus 22-én látogat el szomszédságunkba, a Linzer Kronefestre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek