Starity

Szépségnagykövet lett Kat Graham

2015. július 14. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók sztárját, Jasmine Villegast és Brianne Howey-t választotta meg új reklámarcainak a Wet N Wild.

hirdetés
Szépségnagykövet lett Kat Graham
Fotó: Terry Richardson

Nem elég, hogy elismert színésznő és táncosnő, valamint énekesi karrierje is beindult, Kat Graham most újabb dolgot pipálhat ki bakancslistáján. Őt választották ugyanis a Wet n Wild fejesei legújabb globális szépségnagykövetüknek Jasmine Villegas és Brianne Howey mellett.

A hírt maga a 25 éves tehetség osztotta meg közösségi oldalain és YouTube-csatornáján is egy videóban. Hihetetlenül boldog vagyok, hogy egy olyan márkával kötöttek partnerséget, ami olyan vadszívű, mint én! Hivatalosan is én vagyok a Wet n Wild új globális szépségnagykövete – írta az Instagramon.

Kat Graham vagyok, és rendkívül izgatott vagyok amiatt, hogy a Wet n Wild globális szépségnagykövete lehetek. Nagyon sokat jelent számomra, hogy részese lehetek ennek az ikonikus társaságnak, ami egy színes, innovatív és merész márkává nőtte ki magát. Köszönöm Wet n Wild, hogy a családotokba fogadtatok és nagyon izgatottan várom az elkövetkezendőket – árulta el a rövid videóban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek