Starity

Leszólták Kendall Jenner új kampányfotóit

2015. július 15. 18:06   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jenner lány egy Fendi-kampányban szerepelt, amit a divatrajongók között sokan leszóltak, és megkérdőjelezték Kendall tehetségét is.

hirdetés

Kendall Jenner az Instagram-profilján keresztül mutatta be legújabb kampányfotóit, melyeket a Fendivel készített, életében először. A képek a nagy múltú Karl Lagerfeld keze munkáját dicsérik. Bár a modell egymillió szívet kapott a fényképére, számos divatrajongó nemtetszését fejezte ki a képsorozat láttán.

Ez a legrosszabb kéztartás egy Fendi-kampányban, amit eddig láttam – jegyezte meg a The Fashion Spot nevű divatoldal, majd egy másik kommentelő hozzátette: Egy jó kollekció szörnyű kampánnyal és rossz modellel. Valaki azt állította, hogy a sorozat új szintre emelte az olcsóság fogalmát, egyesek pedig azt sérelmezték, hogy csak egy helyben áll, és nem csinál semmit, nincs benne semmi izgalmas, de olyanok is akadtak, akik még a sminkjébe is belekötöttek.

Majdnem 50 éve működik együtt Karl és a Fendi, amit nem lehet így megünnepelni. Ez a páros többet érdemel, mint Kendall Jenner. Ő nem egy modell – fejtette ki véleményét az egyik felhasználó.

A sok negatív vélemény ellenére sokan már úgy gondolják, hogy Kendallt nemsokára egy Chanel-kampányban láthatjuk majd viszont, hiszen nemrégiben például a Calvin Klein arca volt, és most már Lagerfeldet és a Fendit is kipipálhatja a képzeletbeli listáján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek