Starity

Bella Thorne visszatér a Sikolyba

2015. július 14. 18:06   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bella Thorne a minap örvendeztette meg rajongóit azzal a hírrel, hogy visszatér még az MTV-re.

hirdetés
Bella Thorne visszatér a Sikolyba
Fotó: Brian Ach

Mint minden évben, indén is megrendezésre került a Comic Con, ezúttal e hónap 10–12. napján, a szokásos kaliforniai San Diegóban található Hilton Bayfront Hotelben.

Az MTV új adaptációjának, a Screamnek a stábja is tiszteletét tette az eseményen, amelyen Jarett Weismelman beszélt az új horrorsorozatról a nagyközönségnek. A legnagyobb meglepetésként mindenkit az ért, amikor bejelentették, hogy Bella Thorne, aki a sorozatban a brutálisan meggyilkolt Nina karakterét formálta, újra visszatér a sorozatba, persze csak flashbackekben. Továbbá az is kiderült a producer, Jamie Paglia szavaiból, hogy egy új, természetfeletti változatát szerette volna megteremteni a Screamnek, de ezt az ötletet mégis elvetették.

Azt is elárulták, hogy nem csak a nézők, hanem még a szereplők sem tudják, hogy kit rejt a maszk. Senkiben sem bízom a szereplők közül – mondta a Noah-t megformáló John Karna.

Az eseményről nem hiányozhatott Bella Thorne sem, hiszen mint kiderült, visszatér a sorozatba, és az alábbiakat fűzte mindehhez: Újra látni fogjátok Ninát. Még több gonoszság és kevesebb halál. Mindig is a képernyőn akartam meghalni. Mindenki meg akar ölni, mert nem kedvelnek. Rosszul éreztem magam, hogy gonosz vagyok.

Thorne nem egyedül jelent meg a stábból, hanem csatlakozott még hozzá Willa Fitzgerald, Connor Weil, John Karna és Amadeus Serafini is, ha pedig ez még nem okozott volna elég örömöt a rajongóknak, egy új előzetest is megosztottak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek