Starity

Bréking! Louis Tomlinson apa lesz!

2015. július 15. 00:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A People megerősítette, hogy a One Direction énekese, Louis Tomlinson apa lesz. Első gyermekét egy Los Angeles-i stylisttal, Briana Jungwirthszal várja.

hirdetés

Briana Jungwirth és Louis Tomlinson májusban kezdtek randizni, miután az énekes szakított Eleanor Calderrel, most pedig első gyermeküket várják közösen. Az örömhírt a People hozta le exkluzívban, majd a Billboard is megerősítette.

Louis nagyon boldog és izgatott, hogy édesapa lehet, és úgy gondolja, Briana tökéletes anyukája lesz gyermeküknek. Meglepetésként érte őket, de nagyon, nagyon közeli barátok, és most még közelebb állnak egymáshoz – erősítette meg a forrás. Annak ellenére, hogy nincsenek kapcsolatban, a barátságuk kifogástalan, és mindketten nagyon várják a gyermek érkezését.

Louis Tomlinson és Briana 2015 májusában

A One Direction jelenleg az On The Road Again turné keretein belül járja a világot. A Billboard megkereste a banda sajtósait, akik nem kívánták kommentálni az esetet, de megerősítették a hírt.

Louis és Briana 2016 elejére várják a baba érkezését, és a napokban szeretnének megértést kérni a magánéletükre nézve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek