Starity

Színésznek áll Ed Sheeran

2015. július 16. 20:08   |   Szerző: StarsHollow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit énekes nemrég megerősítette a hírt, miszerint szerepelni fog egy középkori sorozatban.

hirdetés
Színésznek áll Ed Sheeran
Fotó: Munawar Hosain

Nagy dologról rántotta le a leplet Ed Sheeran a minap egy rádiós interjú során, ugyanis elárulta, hogy szerepelni fog egy új brit sorozat pár részében.

Izgatott vagyok. Már át is néztem a forgatókönyvet. Ez nem az én műsorom, hanem egy barátomé, így nem tudom, hogy mit mondott róla eddig a sajtónak. Azt sem tudom, hogy meddig fogok szerepelni benne, de pár epizód erejéig biztosan, ráadásul nem fognak kinyírni benne, ami jó – mesélte Ed Kevin Hughesnak.

A 24 éves énekes hozzátette: Mindig is akartam színészkedni. Úgy érzem, az emberek elvárnák tőlem, hogy egy romantikus vígjátékban szerepeljek, vagy ilyesmi, így hát egy olyan dologban akartam részt venni, amire biztos nem számítanának.

A sorozat kétségkívül elég zord lesz, ahogyan azt Ed is kifejtette: Ez a műsor a középkorral kapcsolatos, így nagyon-nagyon sötét lesz. Hátborzongató, mégis remek, hiszen a barátom írta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek