Starity

Katy Perry a H&M új arca

2015. július 16. 23:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lana Del Rey, Beyoncé és Lady Gaga után Katy Perry lett a H&M arca az idei ünnepekre!

hirdetés

Nem is olyan régen Katy Perry részt vett Jeremy Scott Moschino-kampányában, most pedig a H&M reklámarca lesz a 2015-ös ünnepekre. Katy hatalmas megtisztelésnek érezte a felkérést, és természetesen gondolkodás nélkül elvállalta a megkeresést.

Perry fantasztikus évet zárhat üzlet szempontjából, hiszen ő lett a Forbes magazin címlaplánya a legjobban fizetett énekesnőként, kiadta eddigi legsikeresebb albumát, kiadót nyitott, most pedig a világ legnagyobb cégeinek áll modellt, mindemellett 2016-ban érkezik az új lemeze.

Fotó: H&M

A H&M volt az egyik első olyan üzlet, ahonnan elkezdtem kialakítani a saját stílusomat. Ennyi év után is szívesen viselem a márka ruháit. Az egyik ok, ami miatt szeretem az ünnepeket, hogy lehetőségem van arra, hogy a hangulatnak megfelelően és mégis kényelmesen öltözzek fel, amit a H&M mindenki számára lehetővé tesz. Már alig várom, hogy megismerjék az emberek azt a világot, amit Jonas Åkerlunddel és Dan Jacksonnel hoztunk létrenyilatkozta.

Egyelőre két kép került ki előzetesként, melyekről elmondhatjuk, Perry tökéletesen beleillik a H&M világába.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek