Starity

Dalpremier: Swim Deep – Grand Affection

2015. július 17. 14:02   |   Szerző: healy.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egyre nagyobb sikernek örvendő brit banda tegnap megosztott egy dalt a második lemezükről, amelyet új, a zenekartól eddig nem megszokott stílusok jellemeznek majd.

hirdetés

A Swim Deep megosztott egy új dalt, melynek címe Grand Affection, és a második albumukon kap majd helyet. Eddig nem sok dolgot lehetett tudni a hamarosan megjelenő lemezről, de nemrég kiderült, hogy a Mothers címet viseli, és szeptember 18-án, a Chess Club Records és az RCA Records gondozásában jelenik meg.

A Grand Affection belépő a zenekar új, elektronikus hangzásvilágába. Maguk mögött hagyták gitárorientált debütáló lemezük, a Where The Heaven Are We stílusait. Austin Williams a határokat feszegeti énekével, a falzett, másképpen a falsetto avagy fejhang fogja jellemezni a Motherst.

Austin így nyilatkozott a korongról: Az énekben megfigyelhető egy csomó gospelhatás, az ütemekben pedig acid house. Megpróbáltunk sok különböző műfajt belevinni az albumba. Elektronikus dolgokból sem lesz hiány.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek