Starity

Berendelték a Salem harmadik évadát

2015. július 17. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még közel sincs vége a salemi boszorkányok történetének, ugyanis a WGN America zöld utat adott sorozatának.

hirdetés
Berendelték a Salem harmadik évadát
Fotó: WGN America

Június 28-án ért véget a Salem címet viselő természetfeletti-sorozat második évada az Egyesült Államokban, a rajongók pedig ezt követően aggódhattak, hogy vajon miként dönt sorsa felől az anyacsatorna. Nagy pánikra azonban nem volt okuk, ugyanis az első évadhoz képest kétszer annyi nézőt vonzott a képernyők elé a Janet Montgomery, Shane West, Seth Gabel, Tamzin Merchant, Ashley Madekwe, Iddo Goldberg, Elise Eberle, Lucy Lawless, Stuart Townsend, Joe Doyle, Oliver Bell és Xander Berkeley alkotta szereplőgárda.

A napokban viszont véget ért a várakozás, ugyanis a stáb részt vett az idei San Diegó-i Comic-Conon, ahol bejelentették, hogy a WGN America fejesei berendelték harmadik szezonra is a thrillerszériát.

A tervek szerint az idei év vége felé látnak majd neki a munkálatoknak a Los Angeles-i Shreveportban, a premierre pedig a 2016-os év második felében számíthatunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek